Δίκη Λιγνάδη: Οι… τρελές απαιτήσεις του Κούγια που απερρίφθησαν!

Παρών και σήμερα ο κατηγορούμενος

Must Read

Συνεχίζεται με τις καταθέσεις των θυμάτων, η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ο οποίος κατηγορείται για «βιασμό κατά συρροή» ανηλίκων και νεαρών ανδρών. Ο κατηγορούμενος ήταν παρών και σήμερα στο εδώλιο, όπως σε κάθε συνεδρίαση του δικαστηρίου.

Μετά την ένταση που επικράτησε στις δικαστικές αίθουσες την περασμένη Παρασκευή, από τον τρόπο που εξέταζε τον δεύτερο μάρτυρα κατηγορίας ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, σήμερα το Δικαστήριο βρέθηκε μπροστά σε μία νέα σειρά… απαιτήσεων εκ μέρους του κ. Κούγια αναφορικά με την απαγόρευση της εισόδου δημοσιογράφων του Παρατηρητηρίου της δίκης.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να καταγράφονται και τα στοιχεία των δημοσιογράφων που εισέρχονται, όπως επίσης να απαγορευθεί η χρήση λάπτοπ. Ωστόσο, το δικαστήριο δέχτηκε την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε την απόρριψη ως «μη νόμιμων» των αιτημάτων Κούγια με το σκεπτικό ότι, η συνεδρίαση είναι δημόσια.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Ο 25χρονος -σήμερα- μάρτυρας καταγγέλλει ότι σε ηλικία 17 ετών υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον κατηγορούμενο σε ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, όπου είχαν πάει για να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση. Κατά την εξέτασή του από τους δικηγόρους πολιτικής αγωγής ο μάρτυρας αναφέρθηκε στην απόφασή του να προχωρήσει στην καταγγελία και ξέσπασε σε κλάματα: «Με ένοιαζε ότι είχε συμβεί ο βιασμός. Με ένοιαζε ότι δεν έπρεπε να μου συμβεί αυτό. Όλοι μου έλεγαν να μην πάω. Οι δικοί μου, οι φίλοι. Όλοι μου είπαν να μην πάω γιατί φοβόντουσαν τον κατηγορούμενο, όσα μπορούσαν να συμβούν στο δικαστήριο. Λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό, λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι…».

Περιέγραψε ως «πολύ βίαιο» το αδίκημα που καταγγέλλει ότι έγινε στο ξενοδοχείο και στην ερώτηση γιατί δεν αμύνθηκε, εξήγησε: «Δεν μπορούσα. Είχα παγώσει. Ένιωθα τα χέρια μου δεμένα ενώ δεν ήταν. Αυτό το σοκ που δεν μπορείς να κουνηθείς, το έχετε νιώσει ποτέ;».

Διαβάστε ακόμα:

Άθλιο σόου Κούγια στη δίκη Λιγνάδη! Έπιασε τον μηνυτή και επιχείρησε να κάνει αναπαράσταση του βιασμού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This