Θρήνος στην Κεφαλονιά για τον 17χρονο Φάμπιο – Η βόλτα θανάτου μετά το σχολείο 

Ο μαθητής δεν πρόλαβε να βγει από το φλεγόμενο όχημα

Must Read

Πριν προλάβει να κάνει πραγματικότητα τους στόχους που είχε για το μέλλον, ο 17χρονος Φάμπιο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κεφαλονιά.

Ο 17χρονος μαθητής έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας όταν τέσσερις φίλοι, αφού σχόλασαν από το μάθημά τους, μπήκαν στο αυτοκίνητο του ενός, προκειμένου να κάνουν μια βόλτα. Ωστόσο στην περιοχή της Λάσσης Αργοστολίου, ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος σύμφωνα με την τροχαία είχε δίπλωμα οδήγησης, έχασε τον έλεγχο και του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και να ανατραπεί. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά και οι τρεις από τους τέσσερεις επιβαίνοντες κατάφεραν να βγουν και να απομακρυνθούν. Όχι όμως ο 17χρονος Φάμπιο ο οποίος έμεινε εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο Ι.Χ.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και ένα ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο 17χρονος μαθητής ανασύρθηκε απανθρακωμένος. 

Ο Λυκειάρχης του ΕΠΑΛ στο οποίο φοιτούσαν τρεις από τέσσερις φίλους, μίλησε για τον 17χρονο Φάμπιο και τα όνειρά του: «Ο άτυχος νεαρός ήταν παιδί εργατικής οικογένειας, ήσυχος και αγαπητός στους συμμαθητές του, είχε όνειρο να τελειώσει την Γ΄Λυκείου και να έφευγε στο εξωτερικό προκειμένου να δουλέψει πάνω στην ειδικότητα του Πληροφορικής και Δικτύων» είπε στο protothema.gr.

Την  προανάκριση για τα αίτια του και τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος έχει αναλάβει η Τροχαία Αργοστολίου.

Δείτε επίσης: Τραγωδία! 17χρονος μαθητής απανθρακώθηκε σε τροχαίο στην Κεφαλονιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This