Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα σε σπίτι, για να σώσουν την λιπόθυμη έγκυο

Συνόδευσαν το ασθενοφόρο μέχρι το νοσοκομείο

Must Read

Για να σώσουν μια έγκυο γυναίκα που είχε λιποθυμήσει άντρες της ΕΛΑΣ έσπασαν την πόρτα του σπιτιού της, σύμφωνα με ανάρτηση της αστυνομίας και σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Άμεση Δράση πήρε κλήση για έγκυο που δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ. Αμέσως περιπολικά έφτασε στο σημείο, όμως η γυναίκα δεν απαντούσε στους αστυνομικούς, ενώ η πόρτα ήταν κλειδωμένη με το κλειδί πάνω στην κλειδαριά.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση: «Με δεδομένο την επείγουσα κατάσταση ΣΠΑΣΑΜΕ την πόρτα…».

Το πλήρωμα του περιπολικού ζήτησε από το Κέντρο Άμεσης Δράσης ενισχύσεις και ειδικό εξοπλισμό για να παραβιαστεί η πόρτα. Κατέφθασε η Κ-209 και λόγω του περιστατικού, έσπασαν την πόρτα.

Η γυναίκα ήταν λιπόθυμη στον καναπέ. Οι αστυνομικοί βοήθησαν να ανακτήσει τις αισθήσεις της και συνόδευσαν το ασθενοφόρο μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This