Πυρά από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που νοσεί με κορωνοϊό: «Καθάρματα των ΜΜΕ!»

«Μέχρι να επιστρέψουν οι υγειονομικοί στην εργασία τους θα ντρέπομαι ως άνθρωπος»

Must Read

Για ένατη μέρα βγαίνει θετικός στον κορωνοϊό ο γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος και όπως περιγράφει περνάει ήπια τη νόσο.

Ο 67χρονος δημοσιογράφος αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι παρά το γεγονός ότι είναι καπνιστής και ο οργανισμός του είναι γενικά ταλαιπωρημένος, τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν ελάχιστα. «Αυτό δεν σημαίνει ότι το περνάνε όλοι οι άνθρωποι, σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση η οποία περιγράφουν» σχολιάζει και επιτίθεται στην κυβέρνηση για τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.

Μάλιστα ο ίδιος συνοδεύει το βίντεό του με σχόλιο για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή αλλά και τα ΜΜΕ: «Καλημέρα σε όλες- όλους τους υγειονομικούς σε αναστολή. Μέχρι να επιστρέψουν στην εργασία τους θα ντρέπομαι ως άνθρωπος. Καθάρματα των ΜΜΕ, σιχαμένοι μισθοφόροι των καναλαρχών, δώστε τους πίσω τη ζωή τους! Το αφήγημα κατέρρευσε. Είναι το μόνο που κινδυνεύει! Το μεγάλο ψέμα σας!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This