Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Κάποτε μας χειροκροτούσατε, τώρα μας έχετε ξεχάσει κ. Μητσοτάκη»

Εργοδότης των υγειονομικών, που είναι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι το κράτος...

Must Read

«Κάτω από το κατώτατο μισθό» είναι το μηνιάτικο ενός νεοδιόριστου υγειονομικού, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος σχολιάζει τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αύξηση του κατωτάτου μισθού.

Ο πρωθυπουργός «ξέχασε, όμως, για άλλη μια φορά τους στρατιώτες της πρώτης γραμμής του υγειονομικού πολέμου. Αυτούς που κάποτε χειροκροτούσαν», σημειώνει ο κος Γιαννάκος, φέρνοντας ως παράδειγμά το μισθό ενός συγκεκριμένου τραυματιοφορέα, πατέρα τεσσάρων παιδιών.

«Λαμβάνει μισθό 752 ευρώ το μήνα και είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Από τα 752 ευρώ, τα 170 ευρώ είναι το επίδομα των τεσσάρων παιδιών του. Εάν δεν είχε τα επιδόματα παιδιών, θα ελάμβανε 582 ευρώ το μήνα. Πολύ κάτω του κατώτατου μισθού που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Φαίνεται ότι τους υγειονομικούς δεν τους αγγίζει η ακρίβεια, το τσουχτερό ρεύμα. Δεν πρέπει να κάνουν καλό Πάσχα. Εργοδότης των υγειονομικών, που είναι δημόσιοι υπάλληλοι, είναι το κράτος. Γιατί τους ξέχασε ο κος Μητσοτάκης;», αναρωτιέται δικαίως.

«Κε Μητσοτάκη πως θα ζήσει αυτή η οικογένεια αξιοπρεπώς στη ζούγκλα της ακρίβειας. Κατά τα άλλα καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα…», καταλήγει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This