Ρόδος: Ανήλικες καταγγέλλουν γυμναστή για ασέλγεια – Μόλις ήπιαν το νερό που τους έδωσε ένιωσαν ζαλάδα

Τους ζήτησε γυμνές φωτογραφίες

Must Read

Την τοπική κοινωνία στη Ρόδο έχουν θορυβήσει οι καταγγελίες δύο ανηλίκων για 47χρονο γυμναστή που φέρεται να ασέλγησε σε βάρος τους. 

Τα δύο κορίτσια εχθές κατέθεσαν ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου. Πρόκειται για μια αλλοδαπή ηλικίας 15 ετών και μια Ελληνίδα, ηλικίας 13 ετών.

Το νερό και η ξαφνική αδιαθεσία

Οι δύο ανήλικες ισχυρίστηκαν ότι ο κατηγορούμενος τους είχε ζητήσει να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες για να δει το σώμα τους, ώστε να τους υποδείξει ποια δίαιτα θα ακολουθούσαν. Επιπλέον οι δύο κοπέλες υποστηρίζουν πως όταν κατανάλωσαν νερό που τους είχε δώσει ο 47χρονος ένοιωσαν αμέσως ζαλάδα και διέψευσαν τον ισχυρισμό του, σύμφωνα με τον οποίο, αισθάνθηκαν αδιαθεσία επειδή είχαν διασκεδάσει και είχαν μεθύσει σε νυχτερινό κέντρο την προηγούμενη ημέρα του συμβάντος.

Πιο συγκεκριμένα, τα μεσάνυχτα της 4ης Απριλίου 2022 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από τις δύο ανήλικες, ότι στις 19:50 την προηγούμενη ημέρα συνάντησαν τον 47χρονο, τον οποίο γνώριζαν, σε αποθήκη – γυμναστήριο ιδιοκτησίας του. Εκεί, όπως ισχυρίστηκαν, άρχισε να τις θωπεύει στα οπίσθια και στα στήθη.

Οι ανήλικες, υποστήριξαν, ότι στο παρελθόν ο κατηγορούμενος τις είχε προσκαλέσει άλλες δύο φορές στην ίδια αποθήκη χωρίς όμως να ασελγήσει εις βάρος τους.  Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 47χρονος τους ζήτησε να μείνουν μυστικά όσα έγιναν μεταξύ τους.

Δεν παραδέχεται τίποτα ο 47χρονος

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις καταγγελίες. Υπογραμμίζει ότι συνάντησε τα δύο κορίτσια και τους είπε να κάνουν μετρήσεις στο λαιμό, στη μέση και στα πόδια κάθε εβδομάδα και με τη γυμναστική θα δουν διαφορά. Στη συνέχεια καταγγέλλει πως δέχθηκε επίθεση από τον οργισμένο πατέρα του ενός κοριτσιού, πήγε στο ΑΤ Ρόδου για να υποβάλει μήνυση εναντίον του, όπου και τον συνέλαβαν. Ισχυρίζεται ότι κίνητρο των κοριτσιών είναι η αρρωστημένη εμμονή της μεγαλύτερης εξ’ αυτών με τον γιο του και προσκόμισε φωτογραφίες από κάδο σκουπιδιών απέναντι από το σπίτι του, όπου αναγράφεται «Γιάννη σε αγαπώ».

Μάλιστα ο 47χρονος ισχυρίστηκε πως η μία από τις κοπέλες, έχει προβεί σε όμοια καταγγελία εις βάρος έτερου προσώπου στην Στυλίδα που αποδείχτηκε ψευδής στο παρελθόν. Η ανήλικη ωστόσο διέψευσε τα λεγόμενά του. Ο 47χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This