Πέφτουν «βροχή» οι διακοπές ρεύματος: Στους δύο απλήρωτους λογαριασμούς η εντολή!

Στην περιφέρεια έχουμε πάνω από 1.000 - Στο στόχαστρο και τα ευάλωτα νοικοκυριά

Must Read

Με τη θηλιά στον λαιμό είναι τα ελληνικά νοικοκυριά αφού οι ανατιμήσεις στο ρεύμα και τα καύσιμα καθιστούν ανέφικτη την αποπληρωμή των πάγιων μηνιαίων εξόδων τους. Όμως η επιχείρηση της ΔΕΗ δεν φαίνεται να αστειεύεται, καθώς από σήμερα άρχισε και επίσημα να κόβει το ρεύμα στα σπίτια που έχουν αφήσει απλήρωτους μόλις δύο λογαριασμούς!

Μιλώντας νωρίτερα, ο πρόεδρος τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης έκανε γνωστό πως κατά μέσο όρο σε όλη την επικράτεια έχουμε 1.000 με 1.100 αποκοπές σε καθημερινή βάση. Μόνο στην Αττική κόβεται το ρεύμα σε 500 σπίτια την ημέρα. Επί της διαδικασίας, ο κ. Μανιάτης είπε πως ο ΔΕΔΔΗΕ λαμβάνει κλήση ώστε να στείλει τα συνεργεία για αποκοπή αν υπάρξουν δύο καθυστερήσεις στην αποπληρωμή των τιμολογίων ρεύματος

Μετά από μία σύντομη περίοδος χάριτος λόγω Πάσχα, τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης στους δρόμους, με σκοπό να κόψουν το ρεύμα από πολλά σπίτια. Θα πληγούν χιλιάδες πολίτες σε όλη την επικράτεια, ενώ από την αποκοπή δεν γλιτώνουν ούτε τα ευάλωτα νοικοκυριά.

Καμία εξαίρεση δεν γίνεται ούτε και για τα ευάλωτα νοικοκυριά. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος στην Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης τόνισε, πως τα μοναδικά σπίτια στα οποία δεν θα κοπεί το ρεύμα εξαιτίας απλήρωτων λογαριασμών είναι όσων καταναλωτών διαθέτουν μηχανική υποστήριξη και μόνο αν το τιμολόγιο είναι στο όνομα του ανθρώπου που έχει το πρόβλημα. «Στις περιφέρειες Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας και Θράκης σε εδβομαδιαία βάση έχουμε 1.200 ετήσεις για αποκοπές. Σε Πελοπόννησο, Ήπειρο και Ιόνια Νησιά περίπου 1.600 αιτήσεις και στην Κρήτη περίπου 1.000 την εβδομάδα», είπε ο κ. Αδαμίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This