Νέος… Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στη Ρόδο!

Ο killer που σκότωσε τον 55χρονο ανάπηρο φίλο και συγκάτοικό του με πατερίτσα, μετά την ομολογία του συνέχισε να λέει ψέματα

Must Read

Τη… δόξα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου φαίνεται ότι ζήλεψε ένας 52χρονος, ο οποίος «έστησε» ολόκληρο σκηνικό για να κρύψει από τους αστυνομικούς ότι το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα σκότωσε τον 55χρονο ανάπηρο φίλο και συγκάτοικό του, χτυπώντας τον αλύπητα μέχρι θανάτου στο κεφάλι με την αλουμινένια πατερίτσα του μέσα στο σπίτι τους στη Ρόδο!

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφτηκε την επόμενη ημέρα, όταν ο δράστης κάλεσε το ΕΚΑΒ δηλώνοντας τον δήθεν αιφνίδιο θάνατο του συγκατοίκου του, έχοντας προηγουμένως εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, καθαρίσει το σπίτι από τα αίματα και αλλάξει ακόμη και τα ρούχα του θύματος!

Ομως, οι αστυνομικοί της Σήμανσης και ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν η αλουμινένια πατερίτσα του θύματος, το κάτω μέρος μιας σφουγγαρίστρας, μια πετσέτα προσώπου, μαξιλαροθήκες, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένας ξύλινος πλάστης, μία κουβέρτα και ρούχα με κηλίδες αίματος.

Τότε ο 52χρονος ομολόγησε το έγκλημα. Οπως είπε, είχε δώσει στο θύμα 40 ευρώ για να αγοράσει ναρκωτικές ουσίες «σίσα», «κρύσταλλο» ή αμφεταμίνη. Οταν ο 55χρονος δεν του έδωσε τα ναρκωτικά, υποστήριξε ότι έπαθε «μπλακάουτ». Τον γρονθοκόπησε και τον χτύπησε με μανία με την πατερίτσα του θύματος στο κεφάλι, προκαλώντας του θανατηφόρες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Στη συνέχεια σκηνοθέτησε αιφνίδιο θάνατο για να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, έβγαλε τα ρούχα του νεκρού, που είχαν αίματα, του έπλυνε το πρόσωπο, του έβαλε καθαρά και τον τοποθέτησε στο κρεβάτι!

Επειτα έκρυψε μια κουβέρτα με ίχνη αίματος, έπλυνε στο πλυντήριο τα αιματοβαμμένα ρούχα που θα τον ενοχοποιούσαν και σφουγγάρισε το χώρο του εγκλήματος! Τέλος, πήγε να κοιμηθεί σε φιλικό του σπίτι για να παρουσιάσει την επόμενη ημέρα το δήθεν ατύχημα στους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Πάντως, ακόμα και μετά την ομολογία του ο δράστης συνέχισε να λέει ψέματα στους αστυνομικούς. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι το θύμα είχε τις αισθήσεις του, πονούσε στο στήθος και το έβαλε στο κρεβάτι, όπως του ζήτησε, ενώ το ρώτησε αν ήθελε ασθενοφόρο, αλλά δεν ήθελε. Στην πορεία διαπίστωσε ότι δεν πήγαινε καλά στην υγεία του και κάλεσε το ΕΚΑΒ, όμως οι διασώστες τον βρήκαν νεκρό.

Στη συμπληρωματική του απολογία ο 52χρονος παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα και πως δεν κάλεσε την Αστυνομία ή το ΕΚΑΒ επειδή φοβήθηκε μην μπλέξει. Αφού του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απολογείται σήμερα στην ανακρίτρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This