Στον «ιστό» αφεντρών – Οι dominatrices που έχουν κάνει κόλαση τη ζωή της Μαρίλιας

Εκβιασμοί και απειλές στον σκοτεινό κόσμο του σαδομαζοχισμού

Must Read

Εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε «αφέντρες» που επιδίδονται σε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια υποτάσσοντας τους άνδρες-σκλάβους τους και σε νεαρές γυναίκες που δημιουργούν προφίλ στη νέα συνδρομητική υπηρεσία OnlyFans στο διαδίκτυο, αναρτώντας υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο τους αποφέρει χρήματα από τους χρήστες που εγγράφονται στο περιεχόμενό τους.

  • Από την
    Ιωάννα Τσέφλιου

Προειδοποιήσεις, απειλητικά μηνύματα και εκφοβισμός επικρατούν ανάμεσα στα δύο «στρατόπεδα» αφού οι «αφέντρες», που κερδίζουν τεράστια ποσά από τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, βλέπουν τώρα την… πελατεία να χάνεται, καθώς οι «σκλάβοι» προτιμούν να απολαμβάνουν τις ερωτικές φαντασιώσεις τους με τις γυναίκες που δραστηριοποιούνται μέσω του OnlyFans.

Η «Espresso» είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες τις αρρωστημένες σχέσεις μιας «αφέντρας» με δύο παντρεμένους άνδρες, τους οποίους κρατούσε υποταγμένους σε ένα σπίτι πίσω από το «Χίλτον» και τους υπέβαλλε σε ατελείωτο ψυχολογικό πόλεμο, χρησιμοποιώντας βίαια σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και σεξουαλικά βοηθήματα! Δεμένοι και φυλακισμένοι μέσα σε κλουβιά, με ποτίστρες και μπολάκια για να τρώνε σαν τα σκυλιά, οι δύο άνδρες, ηλικίας 28 και 35 ετών, πέρασαν πέντε μαρτυρικούς μήνες έρμαια στις διαθέσεις της «δεσποτικής» γυναίκας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η «αφέντρα» αυτή, μαζί με την ομάδα που έχει δημιουργήσει, γνωστή ως «black angels», θέλει να επιβάλει μία «κάθαρση» στον χώρο των σαδομαζοχιστικών παιχνιδιών και να «σβήσει» από τον χάρτη τις ανταγωνίστριές της που βγάζουν χρήματα μέσω της πλατφόρμας OnlyFans.

Η Μαρίλια Μ., που δραστηριοποιείται στην εν λόγω πλατφόρμα, αποκαλύπτει στην «Espresso» τον πόλεμο που δέχεται από τις «black angels», κάνοντας λόγο για ψεύτικα προφίλ που την παρακολουθούν με σκοπό να τη βλάψουν και δεν διστάζουν να την απειλήσουν ακόμα και για τη μητέρα της.

«Το καλλιτεχνικό μου είναι “Βασίλισσα Αίγλη”. Δουλεύω μέσω του OnlyFans τα τελευταία χρόνια, με ποδολαγνικό περιεχόμενο και “σκλάβους”. Κάποιοι, όμως, που έμαθαν ότι ουσιαστικά χάνουν μερίδιο από μία κοπέλα στο ίντερνετ, με παρακολουθούσαν καιρό με ψεύτικα προφίλ και έκαναν έρευνα για μένα. Στο περιεχόμενο που δημοσιεύω στο προφίλ μου και το οποίο μπορούν να δουν μόνο οι συνδρομητές μου, δείχνω κανονικά το πρόσωπό μου. Εχει τύχει να δείξω και κάποια τατουάζ μου. Από εκεί, αυτοί που με παρακολουθούν, ανακάλυψαν το όνομα της μητέρας μου» αναφέρει αρχικά η Μαρίλια στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Αρχισαν να με προσεγγίζουν με ψεύτικα προφίλ. Στην αρχή συστήθηκαν σαν μία ομάδα κυρίαρχων γυναικών που δεν κάνουν σεξ, απλά εκμεταλλεύονται τους άνδρες. Στην πιάτσα είναι γνωστές ως black angels».

Όπως εξηγεί η 28χρονη, την πρώτη φορά που την προσέγγισαν ήταν από ένα φαινομενικά ανδρικό προφίλ και, αφού της πρότειναν να βρεθούν και εκείνη αρνήθηκε, άρχισαν να την απειλούν λέγοντας ότι θα κάνουν «κάθαρση» στον χώρο του σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια την απείλησαν ότι θα μιλήσουν στη μητέρα της.

«Μάλλον είχαν αγοράσει το υλικό μου και με παρακολουθούσαν. Αλλά, όταν κάποιος αγοράζει, δεν μπορώ να δω ποιος είναι… Δεν με ενδιέφερε, άλλωστε, εμένα με νοιάζει να βγάζω χρήματα. Η δεύτερη προσπάθεια να με προσεγγίσουν ήταν διαφορετική. Έφτιαξαν έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου δήθεν “ανεβάζουν” ποια είναι τα ψεύτικα προφίλ από τον χώρο, και διέδιδαν ότι είμαι ψεύτικο προφίλ, με απώτερο σκοπό να μου “πάρουν” τους πελάτες. Ωστόσο, ο κόσμος ξέρει ποια είμαι και δεν το πίστεψε» καταγγέλλει η Μαρίλια και συμπληρώνει:

«Η τρίτη προσπάθεια ήταν το ψεύτικο προφίλ “Μαίρη Κούκου”. Μου έστειλαν ένα μήνυμα που έλεγε: “Είμαι η Μαίρη, 43 ετών, υπεύθυνη μίας κοινότητας αληθινών κυρίαρχων γυναικών στην Ελλάδα, που ζουν άνετα οικονομικά έχοντας τους άνδρες φετιχιστικά σαν σκλάβους, με σκοπό να τους προσφέρουν οικονομικά. Χωρίς ποτέ να βγάζεις ούτε ένα ρούχο, χωρίς σεξ φυσικά, αδιαφορώντας για τα θέλω τους θα αμείβεσαι με 80 ευρώ την ώρα με απόλυτα εχεμύθεια. Σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;” Είπα ότι δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό και ότι δεν δουλεύω κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Η κοπέλα αποκαλύπτει πως ο άνδρας που την απείλησε ότι θα μιλήσει στη μητέρα της επέμενε να συναντηθούν από κοντά.

«Όταν με απείλησαν για τη μαμά μου, μου είπαν να βρεθούμε σ’ ένα κλαμπ στο Γκάζι, υποτίθεται με μία κυρία του χώρου, προκειμένου να ξεκινήσω συναντήσεις και να σταματήσει να με απειλεί, αλλά εγώ αρνήθηκα. Η μαμά μου ξέρει τι κάνω στο OnlyFans, αλλά φοβάμαι μην τη βλάψουν στ’ αλήθεια. Αυτοί έχουν ιστορικό στους εκβιασμούς. Με ανησυχεί μήπως προχωρήσουν στις πράξεις. Είναι “νταβατζήδες” στην κοινότητα των sex workers» αποκαλύτει η Μαρίλια.

Στο πλαίσιο αυτό εξηγεί ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να «χτίσει» μία ιντερνετική περσόνα μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας.

«Για τον λόγο αυτό, δεν θέλω να ακούγεται ότι η “Βασίλισσα Αίγλη” εκβιάζει ή αποσπά λεφτά και εξαφανίζεται. Από τότε που ξεκίνησαν να με πλησιάζουν και να με απειλούν, έχω αναζητήσει και έχω μάθει αρκετά ονόματα γυναικών που ανήκουν στις “black angels”. Ξέρω σίγουρα πως η αρχηγός τους χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό “Εnjelejda Τopi” και είναι γνωστή ως Λίντα. Μία από τις γυναίκες που έχει στην ομάδα λέγεται Δήμητρα Γ. από τη Νίκαια και μία Χριστίνα Κ. από το Παγκράτι. Μάλιστα, χρησιμοποιούν ψεύτικο προφίλ στο facebook, με το όνομα “Νεφέλη Βασιλείου” που κανονίζει συναντήσεις. Εχω και τον αριθμό τηλεφώνου» περιγράφει η Μαρίλια και συνεχίζει:

«Η Λίντα έμενε στη Νέα Μάκρη, σε μία μονοκατοικία που ανήκει σε έναν 61χρονο άνδρα. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έμαθα ότι κάνει ακόμα συναντήσεις με σκλάβους εκεί». Η 28χρονη περιγράφει την τελευταία κίνηση των «black angels», διερωτώμενη τι θέλουν να πετύχουν με αυτή τη συμπεριφορά:

«Αυτές τις ημέρες, ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook ανήρτησε μία φωτογραφία μου σε μία ομάδα που λέγεται “Ποδολάγνοι Ελλάδας”, υποστηρίζοντας πως είμαι η αρχηγός των “black angels”. Ωστόσο, έγραψαν το όνομά μου, επισυνάπτοντας το προφίλ μου στο Instagram, ενώ τόνισαν ότι είμαι ψεύτικο προφίλ και ανεβάζω ρετουσαρισμένο υλικό. Δεν ξέρω τι προσπαθούν να καταφέρουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This