Ρόδος: Στρατιωτικοί παρίσταναν τους αστυνομικούς και ξυλοκοπούσαν πολίτες

Υπάρχουν υπόνοιες πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έδρασαν

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε την Κυριακή του Πάσχα στη Ρόδο. Τέσσερις στρατιωτικοί ξυλοκόπησαν 3 ημεδαπούς παριστάνοντας τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, οι δράστες προσποιούνταν τους αστυνομικούς, και υπέβαλαν του πολίτες σε ελέγχους.

Όλα άρχισαν όταν τρεις άνδρες από τη Ρόδο ηλικίας 28 έως 30 ετών, διασκέδαζαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο κέντρο του νησιού. Έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ, τους προσέγγισαν τρείς άγνωστοι και τους ζήτησαν τα στοιχεία τους. Οι άνδρες συστήθηκαν ως αστυνομικοί και μάλιστα τους επέδειξαν ταυτότητες τις οποίες δεν άφηναν να δουν ευκρινώς οι «ελεγχόμενοι».

Οι πολίτες δεν έφεραν μαζί τους τις ταυτότητές τους κι όταν τους ζήτησαν να πάνε στο αστυνομικό τμήμα προς εξακρίβωση στοιχείων, ο ένας έβγαλε χειροπέδες, τις φόρεσε στο ένα του χέρι σαν σιδερογροθιά και τους ξυλοκόπησε άγρια.

Τραύματα φέρουν και οι τρείς, ενώ ο 30χρονος υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο.  Μάλιστα υπάρχουν υπόνοιες ότι δρουν ανεξέλεγκτα και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επιτέθηκαν σε πολίτες παριστάνοντας τους αστυνομικούς.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να καλέσει τους δράστες για εξηγήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This