Σε κρίσιμη κατάσταση ο 28χρονος που τραυματίστηκε μετά την έκρηξη στο εργοστάσιο

Στο νοσοκομείο Γρεβενών με σοβαρά εγκαύματα ο νεαρός εργαζόμενος

Must Read

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 28χρονος εργαζόμενος στο εργοστάσιο που σημειώθηκε έκρηξη το μεσημέρι της Πέμπτης, στα Γρεβενά.

Ο νεαρός άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε από την έκρηξη στο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα ξυλείας, στους Μαυραναίους, φέρει σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γρεβενών.

Όπως αναφέρει η διοικήτρια του νοσοκομείου Ευτυχία Καπάτου ο 28χρονος αναμένεται να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σημειώνεται ότι ο νεαρός την στιγμή που σημειώθηκε η έκρηξη, εργαζόταν στην συντήρηση τμήματος του εργοστασίου.

Ο Θανάσης Γρηγοριάδης εκπρόσωπος της εταιρίας βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου που εδρεύει στην Λάρισα, δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι «μόνο ένας εργαζόμενος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της έκρηξης που έγινε στο τμήμα του εργοστασίου όπου λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα» ενώ πρόσθεσε ότι «τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα προς το παρόν δεν είναι γνωστά».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία από την έκρηξη που έγινε λίγο πριν από τις 3 μμ προκλήθηκε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο όπου υπήρχαν λιπαντικά σιλικόνης, η οποία όμως αντιμετωπίστηκε άμεσα με την επέμβαση που έγινε στο σημείο από εννέα άνδρες και 4 οχήματα.

Δείτε επίσης: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στα Γρεβενά – Ένας τραυματίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This