Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε λιγότερες από 4 ώρες, με τις… ύποπτες ελβετικές αμαξοστοιχίες ETR470

Έκπτωση 20% στα εισιτήρια από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 3 Ιουνίου, για όσους ταξιδιώτες τις επιλέξουν για τις διαδρομές τους

Must Read

Από την Κυριακή 15 Μαΐου ξεκινούν τα δρομολόγια των νέων αμαξοστοιχιών ETR470, οι οποίες και θα εκτελούν τη διαδρομή ΑθήναΘεσσαλονίκη & Θεσσαλονίκη – Αθήνα, σε λιγότερο από 4 ώρες!

Την έναρξη των δρομολογίων ανακοίνωσε σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με σχετικό δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των εν λόγω αμαξοστοιχιών ETR470, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει έκπτωση 20% για 20 ημέρες (από τις 15 Μαΐου μέχρι και τις 3 Ιουνίου) σε όσους ταξιδιώτες τις επιλέξουν, στο ξεκίνημα της νέας εποχής για τον ελληνικό σιδηρόδρομο.

Ειδικότερα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. πιστή στις δεσμεύσεις της για αναβαθμισμένες, ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό, ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων των νέων, σύγχρονων αμαξοστοιχιών ETR470, από την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, που εκτελούν την διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη, και το αντίστροφο, σε λιγότερο από 4 ώρες.

Οι αμαξοστοιχίες ETR470 διαθέτουν εννέα βαγόνια, ένα εκ των οποίων είναι εστιατόριο και μπαρ, τρία βαγόνια πρώτης θέσης και τέσσερα οικονομικής. Κάθε αμαξοστοιχία μπορεί να μεταφέρει πάνω από 600 επιβάτες και περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις, για ένα ξεκούραστο και γρήγορο ταξίδι, βελτιώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.

Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Αθήνας στις 07:22 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 09:58 και άφιξη στον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 11:20. Το επόμενο δρομολόγιο του ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Αθήνας στις 17:22 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 20:00 και άφιξη στον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 21:21.

Αντίστοιχα, το πρώτο πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 07:08 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 08:09 και άφιξη στον Σταθμό της Αθήνας στις 11:03. Το επόμενο δρομολόγιο του ETR470 αναχωρεί από τον Σταθμό της Θεσσαλονίκης στις 17:08 με μια ενδιάμεση στάση στη Λάρισα στις 18:08 και άφιξη στον Σταθμό της Αθήνας στις 21:04.»

Η τιμή του εισιτηρίου για απλή μετάβαση ή με επιστροφή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα,  ωστόσο, τα νέα δρομολόγια και τιμολόγια αναμένεται να εμφανιστούν στον ιστότοπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μεθαύριο Κυριακή. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του ethnos.gr, το εισιτήριο για απλή μετάβαση, χωρίς επιστροφή από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα θα κοστίζει 65 ευρώ για την α’ θέση και 55 ευρώ για την οικονομική θέση.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This