Ανήσυχη και η Νικολούλη για το «ξήλωμα» στο Ανθρωποκτονιών

Μεγάλη αναστάτωση και στους κόλπους της αστυνομίας

Must Read

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η είδηση ότι με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και ο επικεφαλής του Τμήματος Εκβιαστών.

Διαβάστε ακόμη: Γιατί «ξήλωσαν» τους διοικητές του Ανθρωποκτονιών και του Εκβιαστών

Σημειώνεται ότι οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών χειρίζονταν έως τώρα την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην οποία σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν υπάρχουν «κενά». Ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Κώστας Χασιώτης μαζί με τον υποδιοικητή Θοδωρή Θεοδώρου εξιχνίασαν υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, όπως η δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αλλά και τις απαγωγές των επιχειρηματιών Γιώργου Κυπαρίσση και Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Την ανησυχία της για το «ξήλωμα» των αξιωματικών εξέφρασε ακόμη και η Αγγελική Νικολούλη, αμέσως μόλις ξεκίνησε η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Όπως σχολίασε:

«Γιατί τώρα αυτές οι αλλαγές; Αλίμονο αν από αυτές τις μετακινήσεις φτάσει Σεπτέμβριος και χειμώνας για να διαλευκανθεί η υπόθεση της Πάτρας. Μέχρι να ενημερωθούν οι νέοι από τους παλιούς διοικούντες δεν ξέρω αν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ανησυχώ πολύ ειλικρινάΑς ελπίσουμε να συνεχιστεί όπως πρέπει η έρευνα μετά από αυτό τον αποκεφαλισμό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This