Κως: Ναυάγιο με 106 μετανάστες, ανάμεσά τους 20 παιδιά

Είναι όλοι καλά στην υγεία τους

Must Read

Εκατόν έξι μετανάστες, ανάμεσά τους 20 παιδιά, εντοπίστηκαν από το Λιμενικό Σώμα, καλά στην υγεία τους, σε βραχώδη περιοχή βορειοδυτικά της Κω και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Ταυτοποίησης του νησιού.

Στη ακτή όπου εντοπίστηκαν οι μετανάστες βρέθηκε ημιβυθισμένο ιστιοφόρο σκάφος. Το λιμενικό σώμα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πραγματοποίησε έρευνες με σκάφη στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων από το ναυάγιο.

Κατά δήλωση των ίδων των επιβαινόντων στο Λιμενικό Σώμα, δεν αγνοείται κανένας από τους επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο. Πέρα από τα παιδιά, στο σκάφος επέβαιναν 72 άνδρες και 14 γυναίκες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This