Εξελίξεις στην υπόθεση της Μονεμβασιάς: Υπήρξε συνοδηγός στο μοιραίο ΙΧ που σκότωσε δύο ηλικιωμένους;

«Ας τον κρίνει ο Θεός» λένε οι γονείς του δράστη

Must Read

Νέες μαρτυρίες φαίνεται πως έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης συνοδηγού στο αυτοκίνητο του 52χρονου δράστη που σκότωσε δύο ανθρώπους με το αυτοκίνητό του στη Μονεμβασιά.

Η τραγωδία που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 7/5, περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς νέες μαρτυρίες αναφέρουν ότι στο μοιραίο αυτοκίνητο υπήρξε και άλλο πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ένα ζευγάρι, που βρισκόταν για φαγητό σε ταβέρνα, ισχυρίζεται ότι ενδεχομένως μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη να υπήρχε και συνοδηγός, ενώ οι δύο νέοι μάρτυρες δηλώνουν έτοιμοι να καταθέσουν στην Αστυνομία. Στην ίδια εκπομπή μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ο συνοδηγός κατέβηκε στο πάρκινγκ της ταβέρνας που επιχείρησε να κρυφτεί πρόσκαιρα ο δράστης.

«Ας τον κρίνει ο Θεός» λένε οι γονείς του δράστη

Παράλληλα, ο δράστης κρατείται στην αστυνομία και αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη 11/5. Ο 52χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία διπλής ανθρωποκτονίας καθώς παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του δύο ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 52χρονος αφού χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες, παρέσυρε τον έναν για 200 μέτρα στην άσφαλτο και γύρισε 10 λεπτά αργότερα, για να αποτελειώσει με τον ίδιο τρόπο και το δεύτερο θύμα του.  

«Ας τον κρίνει ο Θεός» ανέφεραν από την πλευρά τους οι ηλικιωμένοι γονείς του κατηγορούμενου, ενώ ο ίδιος φέρεται να έλεγε συνεχώς στους αστυνομικούς: «Μην με ακουμπάει κανείς, έφτασε η ώρα μηδέν».

Διαβάστε ακόμα:

Μονεμβασιά: «Φώναζε ο άνθρωπος κάτω από το σασί» – Μαρτυρίες σοκ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This