Συγκλονίζει η κόρη του Μανώλη Καντάρη που τον έσφαξαν Αφγανοί στο κέντρο της Αθήνας

Τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια

Must Read

Ήταν τέτοιες μέρες το 2011 όταν ο Μανώλης Καντάρης βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι τριών Αφγανών, που τον έσφαξαν στο κέντρο της Αθήνας για να του κλέψουν μια κάμερα.

Η δολοφονία που συγκλόνισε τότε το πανελλήνιο και εξόργισε τον κόσμο, έγινε στην Ιουλιανού την ώρα που ο άτυχος άντρας πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο μαιευτήριο.

Κοντά στο σημείο που είχε παρκάρει τους επιτέθηκαν οι τρεις αδίστακτοι Αφγανοί και τον μαχαίρωσαν στα τρεις φορές στα πλευρά στο λαιμό και στα χέρια, με τον Μανώλη Καντάρη να αφήνει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο.

Σήμερα 11 χρόνια μετά η κόρη του Ανδριάννα Καντάρη, συγκλονίζει με την ανάρτησή της: «11 χρόνια από την μαύρη μέρα που έφυγες τόσο άδικα… Η απώλειά σου δεν συνηθίζεται. Η πληγή είναι ακόμη ανοιχτή, αλλά είσαι ακόμα εδώ γιατί η μνήμη σου είναι αθάνατη. Σε κρατάμε εμείς στις καρδούλες μας σαν φυλαχτό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This