Επιστολή εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου εκθέτει τους πάντες

Διακίνηση ναρκωτικών πίσω από το κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας

Must Read

Mία μέρα μετά τη σύγκρουση μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, μία επιστολή των εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου (το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου κοντά στην Ομόνοια) έρχεται ουσιαστικά να δικαιώσει τον δήμαρχο, που με τη φράση «Τάκη, έχουμε πρόβλημα…» κατήγγειλε ότι η αστυνόμευση στην Αθήνα είναι ελλιπής και ότι ο υπουργός αρνείται να τον συναντήσει.

Η σύγκρουση του δημάρχου, ο οποίος είναι ανιψιός του πρωθυπουργού και του υπουργού, εκ των στενών συνεργατών του κ. Μητσοτάκη, έχει προκαλέσει ενδοκυβερνητικές αναταράξεις και φέρνει σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό, καθώς σκιάζει το κλίμα που ήθελε να περάσει μετά το συνέδριο, ότι η κυβερνητική παράταξη δεν έχει προβλήματα και όλα τα ελέγχει.

«Δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, στο πίσω μέρος του κτιρίου της Δημοτικής Αστυνομίας, διενεργείται ανενόχλητα το “επίσημο” εμπόριο, η διακίνηση και η διανομή των ναρκωτικών ουσιών του κέντρου της Αθήνας. Καθημερινά, σχεδόν όλο το 24ωρο, η περιοχή μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης διακινητών και εξαρτημένων ατόμων, με τραγικές συνέπειες για την υγεία και την ασφάλεια καταρχήν των ίδιων και κατά συνέπεια όλων μας» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι εργαζόμενοι του Εθνικού Θεάτρου και σε άλλο σημείο επισημαίνουν: «Μόλις δύο στενά κάτω από την πλατεία Ομονοίας η ανομία και οι παραβατικές συμπεριφορές αυξάνονται καθημερινά. Αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι η καθημερινή αγωνία ημών αλλά και των επισκεπτών για την ασφάλεια και τη σωματική μας ακεραιότητα».

Η επιστολή, η οποία απευθύνεται στον δήμαρχο κ. Μπακογιάννη, στον υπουργό κ. Θεοδωρικάκο και στην υπουργό Πολιτισμού κυρία Μενδώνη, ανεξαρτήτως της σφοδρής πολιτικής σύγκρουσης που προηγήθηκε, έρχεται να επιβεβαιώσει με χαρακτηριστικό τρόπο το σοβαρό πρόβλημα για κατοίκους και εργαζομένους που επικρατεί στην περιοχή και εκθέτει τον υπουργό, ο οποίος προχθές, απαντώντας στον δήμαρχο, είχε υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αστυνόμευσης, γιατί η Αστυνομία έχει κάνει αλλεπάλληλες δράσεις και υπάρχει συνεχής συνεργασία με τον δήμο.

Συνήγορος του κ. Θεοδωρικάκου ήρθε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης. «Ο κ. Μπακογιάννης, αν ήθελε να βρει τον κ. Θεοδωρικάκο, θα μπορούσε να τον βρει, δεν χρειαζόταν να το πει στο ραδιόφωνο» είπε και τόνισε: «Ολοι μας δίνουμε τη μάχη για τη σωστή αστυνόμευση στην Αθήνα. Επί Θεοδωρικάκου βλέπω μεγάλη διαφορά και βελτίωση στην Αθήνα, στην αστυνόμευση. Υποθέτω ότι είναι κάποιου είδους παρεξήγηση, δεν δίνω μεγαλύτερη βάση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This