Κυνηγούσε να χτυπήσει μια κοπέλα ο άνδρας που σκόρπισε τον τρόμο στο River West

Προσπαθούσε να χτυπήσει με το όχημά του μια νεαρή γυναίκα

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο σε πελάτες και εργαζόμενους σκόρπισε ένας άνδρας που «μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του στο εμπορικό κέντρο River West, στο Αιγάλεω.

«Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του και αφότου είχε σφηνωθεί με το αμάξι σε μια σκάλα του ισογείου.

 

Ο άνδρας που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα είχε νοικιάσει το όχημα και φέρεται ότι κυνηγούσε να χτυπήσει μια γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Ο άνδρας παρενοχλούσε την κοπέλα χτυπώντας με το ΙΧ το δικό της από το ύψος της Θηβών μέχρι το εμπορικό. Εκείνη κατέβηκε από το όχημά της και προσπάθησε να προστατευθεί μέσα στο εμπορικό.

Ο οδηγός ωστόσο, εισέβαλλε με το αυτοκίνητό του μέσα στο πολυκατάστημα, περνώντας μέσα από τις αυτόματες πόρτες. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές σε 3 εμπορικά καταστήματα καθώς και στους τοίχους του ισογείου.

https://www.youtube.com/watch?v=j4sZIjCr6RM

Η ανακοίνωση του River West

«Σε συνέχεια συμβάντος κατά το οποίο οδηγός παραβίασε την είσοδο προκαλώντας περιορισμένες υλικές ζημίες στο RIVER WEST, επιβεβαιώνουμε ότι δεν υπήρξαν τραυματίες. Ο χώρος του εμπορικού εκκενώθηκε προληπτικά ταχύτατα, ενώ η λειτουργία του εμπορικού επανήλθε άμεσα μόλις ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες από τις Αρχές με τις οποίες συνεχίζουμε να είμαστε σε πλήρη συνεργασία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This