Οργή Κραουνάκη για Κούγια: «Σάπια βατράχια»!

Must Read

Την οργή του Σταμάτη Κραουνάκη προκάλεσε η αναφορά που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στον Μάνο Χατζηδάκι στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση του Δικηγορικού Συλλόγου.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους για την αναφορά του γνωστού ποινικολόγου στον αείμνηστο Μάνο Χατζηδάκι, ο οποίος μάλιστα ήταν και προσωπικός του φίλος.

«Ανήκω στους ανθρώπους που η χάρη του μεγάλου μαέστρου μου έδωσε τα πρώτα μου βήματα. Δεν είχα ποτέ πολύ κολλητή παρέα, αλλά είχα τις ευλογίες του. Θέλω να πω κάτι, που είναι καλό να ακουστεί για να μην έχουμε ποτέ ξανά μία τέτοια αναφορά. Όταν σκουντάμε τα χώματα των μεγάλων πεθαμένων, η δύναμη που ανακινείται είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να διαλύσει σύμπαντα. Κάτι από τη μεγάλη μας κληρονομιά, που έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι που την υπέγραψαν είναι πολύ λίγοι», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

«Θα το πω έτσι όπως το νιώθω και όπως το ενέγραψε κι ένας από τους φίλους και συνεργάτες μου, ο Γεροντίδης: Μακριά από την κληρονομιά μας τα σάπια βατράχια», κατέληξε ο 66χρονος μουσικοσυνθέτης, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στο όνομα του Αλέξη Κούγια, προέτρεψε ωστόσο τον Δικηγορικό Σύλλογο να πάρει μέτρα.

https://www.youtube.com/watch?v=R5jgeuTheF0

Οι έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Κούγια στον Μάνο Χατζηδάκι στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, οδήγησαν τον γνωστό ποινικολόγο νσ βγάλει σχετική ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση κάνει λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του, ενώ αναφέρεται και «στους πρόθυμους παρουσιαστές κι ασήμαντους ηθοποιούς» που τη σχολίασαν.

Διαβάστε επίσης: Οργή προκάλεσε η αναφορά του Κούγια στον Μάνο Χατζιδάκι στη δίκη Λιγνάδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This