Σέρρες: Σκότωσε τον σύντροφο της θείας του επειδή ήταν βίαιος απέναντί της

Τον σκότωσε με ξύλινο κοντάρι

Must Read

Σε κάθειρξη έξι ετών καταδικάστηκε 36χρονος, στη Θεσσαλονίκη, για την δολοφονία 28χρονου από το Πακιστάν, κοντά στον οικισμό Ρομά του Αγίου Ραφαήλ Σερρών, ύστερα από συμπλοκή.

Αφορμή φέρεται να στάθηκε η βίαια συμπεριφορά του αλλοδαπού απέναντι στη 46χρονη θεία του κατηγορούμενου, με την οποία το θύμα διατηρούσε σχέση, έχοντας αποκτήσει κι ένα παιδί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 36χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθ’ υπέρβαση των ορίων της νόμιμης άμυνας. Το Δικαστήριο του αναγνώρισε ελαφρυντικό και αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι το Εφετείο, υπό τον όρο της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα τελέστηκε στις 21 Μαΐου 2021, ενώ είχε προηγηθεί, λίγες ώρες νωρίτερα, η καταδίκη του θύματος από το Πλημμελειοδικείο Σερρών (σε ποινή με αναστολή) για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 46χρονης συντρόφου του.

Ο νεαρός αλλοδαπός συνάντησε το θύμα έξω από τον οικισμό και πριν προλάβει να βγει από το αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση με ξύλινο κοντάρι, επειδή το θύμα τον θεώρησε υπαίτιο που βρέθηκε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη. Κατά τη συμπλοκή ο κατηγορούμενος κατάφερε με το κοντάρι βαριά χτυπήματα στο κεφάλι του αλλοδαπού, από τα οποία προήλθε ο θάνατός του ύστερα από αρκετές μέρες νοσηλείας.

«Δεν είχα σκοπό να του κάνω κακό. Ήταν η κακιά στιγμή, ήμουν σε άμυνα», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στην απολογία του, τονίζοντας ότι μετά το περιστατικό μετέφερε ο ίδιος το θύμα στο νοσοκομείο των Σερρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This