Χωρίς γιατρούς χημειοθεραπειών το Νοσοκομείο Λήμνου – Σε απόγνωση οι καρκινοπαθείς

Must Read

Ζοφερό προβλέπεται το μέλλον του νοσοκομείου της Λήμνου το οποίο παραμένει ακέφαλο τους τελευταίους δέκα μήνες και βλέπει το προσωπικό του να κατακερματίζεται.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ , καταγγέλλει ότι το νοσοκομείο έμεινε γι άλλη μια φορά χωρίς χημειοθεραπείες και οι ογκολογικοί ασθενείς μένουν εκτεθειμένοι χωρίς ελπίδα, διότι δεν υπάρχει παθολόγος να εκτελέσει τις θεραπείες. Στο νοσοκομείο έκλεισαν τα βασικά τμήματα, δεν λειτουργεί το χειρουργείο, και ο μοναδικός επικουρικός γιατρός αγωνίζεται νυχθημερόν να αντεπεξέλθει σε όσο το δυνατόν περισσότερα περιστατικά.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σωματείου: 

«Αναδείξαμε τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λήμνου το καλοκαίρι. Τελικά αποδεικνύεται ότι τα προβλήματα δεν επιλύονται με ιδιώτες γιατρούς με μπλοκάκι για μικρό χρονικό διάστημα. Προσελήφθησαν δύο Παθολόγοι με μπλοκάκι μετά την ανάδειξη της ταλαιπωρίας των καρκινοπαθών το καλοκαίρι των οποίων η σύμβαση τελείωσε. Έτσι οι ογκολογικοί Ασθενείς είναι πάλι στον αέρα καθότι η μόνιμη Παθολόγος δεν κάνει χημειοθεραπείες.
Χειρουργεία δεν γίνονται στο Νοσοκομείο. Εδώ και έξι μήνες υπάρχουν μόνο ένας επικουρικός χειρουργός που είναι νυχθημερόν στο Νοσοκομείο.
Τελειώνουν οι συμβάσεις των επικουρικών ιατρών. Της μοναδικής οφθαλμολόγου και των νεφρολόγων. Το οφθαλμολογικό κλείνει δεν υπάρχει άλλος γιατρός και το νεφρολογικό μένει με έναν μόνο γιατρό με κίνδυνο να κλείσει η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.
Επίσης αναρτήθηκαν οι μετατάξεις ιατρών προς άλλα νοσοκομεία. Του μοναδικού ουρολόγου οπότε κλείνει η ουρολογική κλινική, του ενός εκ των δύο καρδιολόγων οπότε ο ένας είναι αδύνατον να καλύπτει το νοσοκομείο. Φεύγει επίσης η μοναδική αιματολόγος.
Ο τελευταίος ιατρός ήδη κλείνει την πόρτα του Νοσοκομείου.
Κατά τα άλλα η Διοίκηση τακτοποιεί επιθυμίες υμετέρων!!!
Επιβεβλημένη η άμεση παρέμβαση του Υπουργού Υγείας.
Σας κοινοποιούμε ανακοίνωση του Σωματείου.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This