Σε σοκ η χαροκαμένη μητέρα που έχασε το 10 μηνών μωρό της σε τροχαίο

«Ούτε να τους παρηγορήσουμε δεν μπορούμε» λέει συγγενής του πατέρα

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε  το απόγευμα της Πέμπτης στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου. Μόλις λίγες ημέρες προτού βαπτίσει το αγγελούδι της και ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύζυγό της, μια νεαρή μητέρα έπεσε θύμα τροχαίου, με αποτέλεσμα το 10 μηνών αγοράκι της να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ήταν 19:30 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η μητέρα στο ρεύμα προς Κρανιά εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο. Η γυναίκα γλίτωσε με ελαφριά τραύματα, ωστόσο το μωρό παρά το γεγονός ότι ήταν δεμένο σε παιδικό κάθισμα, κατέληξε.

Συγγενής του πατέρα περιγράφει ότι η άτυχη γυναίκα βρίσκεται σε σοκ και κανείς δεν βρίσκει λόγια για να τους παρηγορήσει. Μάλιστα, όπως αναφέρει θα έδιναν το όνομα «Κωνσταντίνος» στο μωρό τους, το οποίο θα βάπτιζαν το Σάββατο, μετά από τον γάμο τους: «Η μαμά του είναι σε σοκ, δεν μπορεί να πει η γυναίκα τι έγινε. Τράκαρε η μάνα με το παιδί, έπεσαν επάνω σε ένα δέντρο. Αύριο θα το βαφτίζανε, Κωνσταντίνο θα τον λέγανε κι όλας. Η μάνα πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του παιδιού, πήγαν εκεί το βρήκαν, δεν ξέρω ποιος κάλεσε το ΕΚΑΒ. Η μάνα πήρε να ειδοποιήσει τον πατέρα και πήγαν εκεί και τους βρήκαν. Ούτε να τους παρηγορήσουμε λόγια δεν έχουμε, ειλικρινά είναι δύσκολες ώρες».

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να το επαναφέρουν στη ζωή, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

«Δεν είχε τις αισθήσεις του, απλά ανέπνεε εκείνη την ώρα ακόμη. Το μωράκι κοιμόταν κατά την διάρκεια της διαδρομής. Προσπάθησαν να το επαναφέρουν το παιδάκι αλλά δυστυχώς ήταν μάταιο, ο εγκέφαλος του δεν λειτουργούσε, από την ώρα του τροχαίου κατευθείαν είχε σταματήσει ο εγκέφαλος του να λειτουργεί. Απλά ανέπνεε, οι τελευταίες του πνοές που ήταν. Προσπάθησαν πολλές ώρες να το επαναφέρουν και στην Ελασσόνα στο Κέντρο Υγείας και στην Λάρισα όπου το πήγαν, το παιδάκι ήταν ήδη νεκρό. Δεν γινόταν τίποτα και περαστικοί που σταματήσανε, προσπάθησαν να το επαναφέρουν, αλλά ήταν δύσκολο», πρόσθεσε η συγγενής μιλώντας στο LiveNews.

Δείτε επίσης: Δάκρυα για το 10 μηνών αγγελούδι που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Αύριο θα το βάφτιζαν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This