Πάτρα: ΕΔΕ στο Καραμανδάνειο για το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας  

Must Read

Απαντήσεις για το πως βρέθηκε το φιαλίδο που περιείχε αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων ψάχνουν να βρουν οι Αρχές, με τον διοικητή και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου να χαρακτηρίζουν «ανεξήγητο» το εύρημα με το φιαλίδιο της 9χρονης, ένα χρόνο μετά τον θάνατό της.

Μιλώντας στο MEGA ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος για τις τελευταίες εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης της Πάτρας αποκάλυψε πως το υπουργείο Υγείας διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για τον Διοικητή του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Τόσο ο διοικητής όσο και άλλοι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, χαρακτήρισαν «ανεξήγητο» το πώς βρέθηκε έπειτα από ένα χρόνο το φιαλίδιο, δηλώσεις που οδήγησαν και στην ΕΔΕ.

Στο παιδιατρικό τμήμα όταν λαμβάνουν κάποιο δείγμα το φυλάνε σε ψυγείο για 10 με 15 ημέρες, σε περίπτωση που το χρειαστούν ξανά, ώστε να μην τρυπούν ξανά και ξανά τα παιδιά. Πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε τυχαία στο ψυγείο ένα φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας, το οποίο εστάλη σε εργαστήριο της Θεσσαλονίκης προς διερεύνηση, ώστε να διαπιστωθεί εάν θα βοηθήσει στη διελεύκανση της υπόθεσης της Πάτρας.

Θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης η Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο σε 20 ημέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκιης από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Η αρχή του νήματος βρίσκεται σε εκείνη την ημέρα, όπου για τέσσερις ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέθεσε προτού προφυλακιστεί, όπου ειπώθηκε και ποτέ δεν διαψεύστηκε ότι στος τέλος της τετράωρης απολογίας της και οι δικηγόροι της και η ίδια ήταν σίγουροι ότι δεν θα προφυλακιστεί. Εκτιμώ ότι εκεί μάλλον ακόμα βρίσκεται το σκεπτικό τους με επιπλέον τεχνικά στοιχεία», δήλωσε ο κος Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Διαβάστε επίσης: 

Όθωνας Παπαδόπουλος: «Υπάρχει ήδη δείγμα με τρίχες της Τζωρτζίνας, η κ. Πισπιρίγκου δεν θα εκπροσωπηθεί από άλλον δικηγόρο»

Ξαφνικά… βρέθηκε φιαλίδιο με αίμα της Τζωρτζίνας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This