Διαψεύδει τον Κούγια ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου «Ελπίς»

Ο Θοδωρής Γιάνναρος διαψεύδει τον γνωστό ποινικολόγο που ισχυρίστηκε ότι τον πρότεινε για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Must Read

«Αδειάζει» τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου «Ελπίς» αναφορικά με όσα υποστήριξε, ότι τον πρότεινε για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αν και ο γνωστός ποινικολόγος δεν τον κατονόμασε, ο Θοδωρής Γιάνναρος απάντησε στους ισχυρισμούς του ότι διοικητής μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας τον είχε προσεγγίσει για να αναλάβει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και με δήλωσή του διέψευσε κάθε εμπλοκή, κάνοντας λόγο για αστειότητες και κακοήθειες.

Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι είχε επικοινωνήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη και ειδικότερα ότι του έστειλε ένα συλλυπητήριο μήνυμα, καθώς και ο ίδιος έχοντας χάσει τον γιο του έχει ιδιαίτερη κατανόηση για την απώλεια ενός παιδιού. Στην επικοινωνία τους, όπως είπε ο κ. Γιάνναρος, συνέστησε στον 33χρονο αρχικά τον Απόστολο Λύτρα και του πρότεινε να κάνουν εκείνος και η Ρούλα γονιδιακό έλεγχο.

«Εγώ δεν αρνήθηκα ποτέ ότι μίλησα με τον Μάνο Δασκαλάκη. Εγώ το μόνο που έκανα είναι ότι του σύστησα τον Λύτρα για να τον βοηθήσει να βρει την αλήθεια. Με ρώτησε για γενετική, για τεστ και τα λοιπά, που εκεί δεν μπορούσα να τον βοηθήσω, γιατί εγώ δεν κάνω πια αυτά τα τεστ, δεν είμαι πια στον χώρο αυτόν τον συγκεκριμένο. Οπότε, δεν έχω καμία άλλη σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ενα απλό “συλλυπητήρια” του είπα, σαν πατέρας που έχει χάσει τον γιο του. Είναι ένα αισχρό θέμα που δημιούργησε κάποιος -για δικούς του λόγους- και από κει και πέρα θα δούμε πώς θα τελειώσει. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, γιατί βασικά είναι κάτι το οποίο ποσώς με ενδιαφέρει. Το αν κάποιος θα πάει φυλακή ή δεν θα πάει φυλακή. Εγώ την άποψή μου έχω πει μόνο, την επιστημονική, τίποτε άλλο» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο κ. Γιάνναρος.

Εξάλλου, μετά τον θόρυβο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητεί επιπλέον νομική συνδρομή και σκέφτεται να δώσει εντολή και σε άλλον δικηγόρο, εν όψει και του αιτήματος αποφυλάκισης, η οικογένειά της το διαψεύδει μέσω ανακοίνωσης. «Σε σχέση με τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα περί δήθεν πρόσληψης νέων δικηγόρων για την υπεράσπιση της κόρης και αδελφής μας Ρούλας Πισπιρίγκου, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι δικηγόρος και νομικός εκπρόσωπός μας είναι αποκλειστικά ο δικηγόρος κ. Οθων Παπαδόπουλος. Ο ανωτέρω δικηγόρος είναι το μοναδικό πρόσωπο που έχει εξουσιοδοτηθεί από την ίδια τη Ρούλα και από εμάς για να διατυπώνει τις θέσεις της υπεράσπισής της» αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν η μητέρα και η αδελφή της κατηγορουμένης.

Στο πεδίο της έρευνας για την Τζωρτζίνα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ζωγραφιές της πρόκειται να εξεταστούν από την ειδική πραγματογνώμονα παιδοψυχολόγο που συνδράμει στο έργο της ανακρίτριας. Πρόκειται για ζωγραφιές και σχέδια που υπήρχαν μέσα στην τσάντα της 9χρονης, που είχε παραμείνει στο σπίτι της οδού Μπιζανίου. Ετσι, συγγενής του Μάνου Δασκαλάκη που είχε πρόσβαση στον χώρο πήγε στο σπίτι και πήρε την τσάντα της μικρής για να παραδοθούν οι ζωγραφιές στο γραφείο της ανακρίτριας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This