«Σκηνοθέτησε ληστεία για να μην με παντρευτεί» – Ξεσπά η νύφη στο Αγρίνιο που «έμεινε στα κρύα του λουτρού»

«Τον εμπιστεύτηκα αλλά αυτός με κορόιδεψε»

Must Read

Σενάριο βγαλμένο από ταινία θυμίζει η υπόθεση στο Αγρίνιο όπου ένας γαμπρός σκηνοθέτησε ολόκληρη ληστεία, προκειμένου να μην ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του!

Η γυναίκα που δεν χόρεψε τελικά τον χορό του Ησαΐα με τον άνθρωπό της, μέσω του δικηγόρου της  κ. Σπύρου Κωνσταντάρα ότι αισθάνεται προδομένη και ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο αγαπημένος της θα έστηνε όλο αυτό το σκηνικό προκειμένου να μην την παντρευτεί: 

«Είμαι πεπεισμένη ότι τα έκανε όλα για να αποφύγει τον γάμο μας. Στην αρχή τον πίστεψα. Πίστεψα ότι τον χτύπησαν, ότι τον λήστεψαν και τον εμπιστεύτηκα αλλά αυτός με κορόιδεψε. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι όλα αυτά ήταν μια σκηνοθεσία κι ένα ψέμα», δήλωσε η γυναίκα στο protothema.gr.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τον Μάιο του 2019, δύο ημέρες πριν από τον γάμο,  δύο άνδρες με κουκούλες εισέβαλλαν το σπίτι του ζευγαριού στο Αγρίνιο για να κλέψουν και επιτέθηκαν στον σύντροφό της, τον έδεσαν και τον χτύπησαν τόσο βαριά που τον άφησαν χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύτηκε. 

Η ληστεία σημειώθηκε λίγη ώρα πριν το ζευγάρι φτάσει στο γλέντι που είχαν οργανώσει οι δύο οικογένειες, πριν από τον γάμο. Μάλιστα, οι υποτιθέμενοι κλέφτες… άρπαξαν και δώρα που τους είχαν κάνει συγγενείς και φίλοι.

Ωστόσο μερικούς μήνες αργότερα, κατά την διάρκεια της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο Αγρίνιο, ο γαμπρός ο οποίος είχε πέσει σε πολλές αντιφάσεις, παραδέχτηκε ότι τελικά δεν σημειώθηκε ποτέ ληστεία, ότι κανένας δεν τον έδωσε και ότι ο ξυλοδαρμός του έγινε με άλλα κίνητρα. Όπως είπε, δεν είπε την αλήθεια γιατί ντράπηκε να πει στην οικογένεια της νύφης τι είχε συμβεί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου και στη συνέχεια του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδορκία από τον Εισαγγελέα. Μάλιστα, η  αρραβωνιαστικιά του του έκανε μήνυση και όπως λέει τα δώρα που δήθεν εκλάπησαν δεν της επεστράφησαν ποτέ.

Δείτε επίσης: Αγρίνιο: Ακύρωσε τον γάμο προφασιζόμενος… ληστεία!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This