Ξεσπά η σύζυγος του Παπαναούμ: «Είμαι με χάπια! Δεν είχαμε χωρίσει»

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το post σημαίνει ότι έγινε κάτι»

Must Read

Ράκος είναι η σύζυγος του γνωστού προπονητή των διασήμων, Γιώργου Παπαναούμ, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο, δένοντας μια θηλιά στον λαιμό του, μέσα στο γυμναστήριο που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο 50χρονος είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, η ίδια σε δηλώσεις της το διαψεύδει. Μάλιστα η γυναίκα με την οποία ο γυμναστής απέκτησε τρία παιδιά εξηγεί ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, και παίρνει φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να παραμείνει όσο το δυνατόν ψύχραιμη. 

«Σας παρακαλώ, ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δεν ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο», ανέφερε η σύζυγος του Γιώργου Παπαναούμ μιλώντας στο protothema.gr.

Η ίδια ανέφερε ότι ο σύζυγος της δεν ήταν καλά το τελευταίο διάστημα και ότι για να έγραψε όλα αυτά που έχουν προκαλέσει την κινητοποίηση των αρχών, σημαίνει ότι όντως κάτι έχει συμβεί: «Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το post σημαίνει ότι έγινε κάτι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Σκεφτόταν να δώσει τέλος στη ζωή του

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που οι Αρχές λάμβαναν ενημέρωση για τις προθέσεις του 50χρονου προπονητή να δώσει τέλος στη ζωή του.

Προ περίπου 15 ημερών ο Γιώργος Παπαναούμ είχε μιλήσει σε άλλον φίλο του λέγοντας πως δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά και πως σκέφτεται να δώσει τέρμα στη ζωή του. Ο άνδρας τότε είχε επίσης ειδοποιήσει την Αστυνομία, η οποία επικοινώνησε με τον γυμναστή και την οικογένειά του, αλλά ειπώθηκε πως δεν χρειάζεται η συνδρομή των Αρχών.

Επίσης μια ημέρα πριν ο Γιώργος Παπαναούμ κρεμαστεί μέσα στο γυμναστήριό του, είχε κληθεί στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας για κατάθεση η σύζυγός του η οποία γνώριζε για τις  οικονομικές δυσκολίες του, αλλά και για τη γυναίκα που του έφαγε μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως ανέφερε ο ίδιος στο σημείωμά του, στο οποίο μεταξύ άλλων έκανε λόγο για κύκλωμα με ανήλικες που εκμεταλλεύεται πλούσιους άνδρες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This