Δολοφονία ο θάνατος της Ίριδας – Τα στοιχεία που «καίνε» τον δράστη

Ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η ιατροδικαστής, δεν θα αποδεχθεί την αγενεσία του φλεβόκομβου ως αίτιο του θανάτου του μωρού

Must Read

Την ώρα που οι Αρχές αναμένουν το κομβικό πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, εξίσου σημαντική κρίνεται η κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα που ασχολήθηκε με την περίπτωση του βρέφους.

Έγκυρες ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν ότι ιατροδικαστής στην κατάθεσή της φέρεται ότι θέλει να προσθέσει επιπλέον παραμέτρους στην αρχική εκτίμησή της, η οποία περιλαμβάνεται στην έκθεση για την Ιριδα.

Αυτό που αναφέρουν οι πληροφορίες ότι θα προσθέσει η κυρία Τσιόλα είναι πως, κατά την κρίση της, πίσω από τον θάνατο του μωρού διαβλέπει εγκληματική ενέργεια! Οπως είναι λογικό, η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για το τι προτίθεται να καταθέσει, ωστόσο περιμένει το πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για να βάλει τη δική της παράμετρο, η οποία μπορεί να γίνει «καρφί» για κάποια πρόσωπα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η κ. Τσιόλα δεν πρόκειται να αποδεχθεί την αγενεσία του φλεβόκομβου ως αίτιο του θανάτου του βρέφους και θα επικεντρωθεί στην δική της διαπίστωση, δηλαδή το πνευμονικό οίδημα.

Επομένως, η αποκλείεται η αγενεσία φλεβόκομβου, ενώ την ίδια ώρα δεν υφίσταται κάποιο παθολογικό αίτιο. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε γονιδιακό πρόβλημα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου και στον Μάνο Δασκαλάκη. Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κ. Τσιόλα δεν είχε στη διάθεσή της αυτά τα αποτελέσματα τον περασμένο Ιούλιο, όταν συνέταξε την ιατροδικαστική έκθεση, γι’ αυτό δεν μπορούσε να αποφανθεί αν το μωρό είχε ασφυκτικό θάνατο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα «φωτίστηκαν» όταν έφτασαν στα χέρια της κ. Τσιόλα τα αρνητικά αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου. Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστής δεν χρειάζεται να ζητήσει εκταφή του παιδιού, ούτε να ζητήσει τοξικολογικά ευρήματα, αφού η Ίριδα πέθανε στο σπίτι και δεν είχε λάβει φάρμακα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This