Νηπιαγωγός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση πεντάχρονης στο Αιγάλεω

Μια δασκάλα ενημέρωσε τους γονείς και ο πατέρας του κοριτσιού που είναι αστυνομικός, έκανε την καταγγελία

Must Read

Στην Εισαγγελία παρουσιάστηκε ένας 58χρονος νηπιαγωγός, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου. Ο άνδρας ζήτησε και πήρε αναβολή για να απολογηθεί και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μια δασκάλα του νηπιαγωγείου στο Αιγάλεω είπε πως είδε τον 58χρονο να αγκαλιάζει ένα πεντάχρονο κορίτσι και να το φιλάει στο προαύλιο.

Ενημέρωσε τους γονείς του παιδιού και ο πατέρας, ο οποίος είναι αστυνομικός, προχώρησε σε καταγγελία του νηπιαγωγού στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω, με την υπόθεση να αναλαμβάνει ωστόσο, η Ασφάλεια Αττικής.

Στη δικογραφία του τμήματος ανηλίκων εναντίον του εκπαιδευτικού, αναφέρεται ως λόγος της καταγγελίας και της σύλληψης η «κατάχρηση ανηλίκου».

Ο συλληφθείς φέρεται να αρνήθηκε τις άσεμνες πράξεις και υποστήριξε ότι είδε μόνο του το παιδί στο διάλειμμα και πήγε να το ενθαρρύνει να πάει με τα αλλά παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This