«Ροζ» υλικό σεξουαλικού περιεχομένου στο e-mail του γυμναστή – Τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «μικροσκόπιο»

Must Read

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται οι 24 παραλήπτες του τελευταίου e-mail, που φέρεται να έστειλε ο Γιώργος Παπαναούμ, από την Θεσσαλονίκη, λίγο πριν δώσει τέλος στην ζωή του.

Ο 50χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο του στην Τούμπα, από μία πελάτισσά του. Μεταξύ των προσώπων που περιλαμβάνονται στους αποδέκτες του e-mail βρίσκονται ο δικηγόρος του βασικού κατηγορουμένου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού με την Γεωργία Μπίκα, μία μεγάλη εταιρεία που εμπορεύεται διάφορα προϊόντα, δύο ποδοσφαιρικές ομάδες, δύο εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων, τοπικό μέσο ενημέρωσης και ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

«Ροζ» βίντεο και γυμνές φωτογραφίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με το ηλεκτρονικό μήνυμα του Γιώργου Παπαναούμ είχε σταλεί και πορνογραφικό υλικό που αποτελείται από τρεις φωτογραφίες και ένα βίντεο διάρκειας περίπου δυόμιση λεπτών και, όπως άφησε να εννοηθεί ο αυτόχειρας, είναι από προσωπικές στιγμές του ίδιου και της γυναίκας που κατηγορεί ότι τον κατέστρεψε.

Όπως λένε άνθρωποι που ήταν στην λίστα και παρέλαβαν ανυποψίαστοι το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα συνολικά τέσσερα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, φαίνεται πως είναι υλικό το οποίο έχει μαγνητοσκοπήσει ο ίδιος ο γυμναστής και όχι για υλικό που θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει κάποιος για να τον εκβιάσει ή να τον εκθέσει.

Το ξενοδοχείο όπου εργάζεται ανήλικη

Στη λίστα με τους παραλήπτες που έλαβαν το συγκεκριμένο e-mail, ήταν και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μίας επιχείρησης που βρίσκεται σε μία μικρή περιοχή λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως εξηγεί η ιδιοκτήτρια, μόλις παρέλαβε το συγκεκριμένο e-mail, που φέρεται να έστειλε ο 50χρονος γυμναστής, στην αρχή δεν έδωσε σημασία, καθώς θεώρησε ότι ήταν κακόβουλο και το μετακίνησε στον κάδο. Ωστόσο, μόλις επικοινώνησαν μαζί της από την Αστυνομία, τότε αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό και το έβγαλε από την κατηγορία με τα διαγραμμένα αρχεία.

«Δεν γνώριζα τον 50χρονο γυμναστή που αυτοκτόνησε, αλλά ούτε και την κυρία που αναφέρει στο e-mail. Γνωρίζω το κοριτσάκι, την 17χρονη, καθώς δούλεψε πέρυσι το καλοκαίρι για λίγο διάστημα στην επιχείρηση. Την είχα προσλάβει νόμιμα, για να βοηθήσει με τη δουλειά στους γάμους, αλλά ήταν μικρή και η εργασία ήταν δύσκολη, οπότε δεν άντεξε για πολύ καιρό. Ήρθε δύο-τρεις φορές, αλλά αυτή η δουλειά δεν είναι για τα χεράκια μίας 17χρονης κοπέλας, γιατί έχει αρκετό κουβάλημα» τόνισε η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

«Απόρησα που ήμουν μία από τους παραλήπτες αυτού του e-mail. Φαίνεται πως ο 50χρονος το έστειλε σε διευθύνσεις που βρήκε στην ατζέντα αυτής της κυρίας για να ξεσπάσει. Στο μήνυμα υπάρχουν φωτογραφίες από την ταυτότητα της γυναίκας, του συζύγου της και των δύο παιδιών. Επίσης, αρχεία σεξουαλικού περιεχομένου. Μου φάνηκε πολύ παράξενο που έλαβα αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα. Λυπάμαι για τον άνθρωπο που αποφάσισε τόσο νέος να κάνει αυτό το τραγικό πράγμα στον εαυτό του. Φαντάζομαι ότι μέσα στο μυαλό του όλα ήταν υπερβολικά και δεν μπορώ να πιστέψω όσα γράφει» συμπληρώνει.




«Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας ακόμα και πελάτες από Κύπρο ή Βουλγαρία. Από τη συγκεκριμένη γυναίκα πληροφορήθηκα ότι σκόπευαν μαζί με τον άντρα της να βλάψουν τον Δ.Τ. και τον Θ.Α. τον ίδιο και την οικογένειά του», είχε γράψει μεταξύ άλλων ο γυμναστής.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός πως το e-mail έχει λάβει και στενό συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, για το οποίο μάλιστα φαίνεται να είχε δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό ο γυμναστής.

«Ήθελα να τη βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της. Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή! Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000 ευρώ» ανέφερε ο 50χρονος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι αναφορές του Γιώργου Παπαναούμ, για κύκλωμα που εκμεταλλευόταν νεαρά κορίτσια, τα οποία «έριχνε» στο πλάι παιδιών πλούσιων οικογενειών, είναι και ο λόγος για τον οποίο οι καταγγελίες του βρέθηκαν και στο Γενικό Λύκειο Ασσήρου, περιοχή στην οποία κατοικεί και η γυναίκα που πιθανότατα τον έβαλε σε αυτές τις περιπέτειες.

«Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνσης της μητέρας της να παρευρεθεί μαζί με την… στο πολυσυζητημένο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης», ανέφερε στην ανάρτησή του ο άτυχος γυμναστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This