Εύβοια: Πρόβατα βρέθηκαν νεκρά στην παραλία – Κανείς δεν μαζεύει τα ζώα – Ζήτημα υγιεινής θέτουν οι κάτοικοι

Φόβοι για την υγεία των κατοίκων

Must Read

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρίσκονται όσοι κατεβαίνουν προς την παραλία του Αγίου Δημητρίου στην Εύβοια, καθώς αντικρίζουν ένα κοπάδι από νεκρά πρόβατα.

Τα ζώα, περίπου 30 – 50 στον αριθμό, τα οποία πέθαναν από ασιτία και πιθανή δηλητηρίαση από θαλασσινό νερό, βρίσκονται στο σημείο εδώ και μέρες, όπως αναφέρει το evima.gr.Ο βοσκός του κοπαδιού από το Αργυρό της Εύβοιας έφυγε από τη ζωή με αποτέλεσμα τα ζώα να μείνουν αφρόντιστα, καθώς κανένας εκ των κληρονόμων του εκλιπόντος δεν ανέλαβε την ευθύνη του κοπαδιού.Τα πρόβατα κατηφόρισαν προς την παραλία του Αγίου Δημητρίου για να βρούνε νερό και τροφή, ωστόσο οδηγήθηκαν στον θάνατο.

Καμία ενέργεια για την περισυλλογή

Τα πρόβατα βρίσκονται στην παραλία χωρίς να έχει ενδιαφερθεί κανένας για την περισυλλογή τους ενώ όσο περνούν οι ημέρες η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.  Οι κάτοικοι ζητούν από τον δήμο Κύμης – Αλιβερίου να κάνει τα προβλεπόμενα καθώς θέτουν ζήτημα υγείας και υγιεινής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This