13/8/2022

Εκτοξεύτηκαν στη χώρα μας οι πωλήσεις των sex dolls

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Είναι όμορφες, με ονειρεμένα πρόσωπα, αψεγάδιαστα κορμιά και έχουν στόχο να προσφέρουν ρίγη ευχαρίστησης σε εκείνους που θα τις επιλέξουν. Είδηση, μάλιστα, αποτελεί το γεγονός ότι τις επιλέγουν πλέον πολλοί και στη χώρα μας! Ειδικά από την περίοδο της πρώτης καραντίνας και μετά οι ρεαλιστικές κούκλες του σεξ άρχισαν να ταξιδεύουν μαζικά από τη μακρινή Κίνα, βάζοντας «φωτιά» στα κρεβάτια των Ελλήνων!

  • Από τον
    ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» ο Αλέξανδρος Μαντάς, ο οποίος φέρνει τις εν λόγω κούκλες στη χώρα μας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων κινεζικών εταιριών, η ζήτησή τους αυξήθηκε ραγδαία μετά την έναρξη της πανδημίας. «Μέχρι τότε πολλοί μοναχικοί άντρες επισκέπτονταν οίκους ανοχής για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες τους. Το λουκέτο που μπήκε εκείνη την περίοδο σε αυτούς τους χώρους τούς οδήγησε σε εναλλακτικές λύσεις.

Έτσι άρχισαν να γνωρίζουν καλύτερα τις κούκλες της Sexy Dolls Hellas, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και διαθέτουν αρθρωτό σκελετό, με αποτέλεσμα να θυμίζουν αληθινές γυναίκες. Ο κόσμος της ελληνικής περιφέρειας ειδικά τις έχει αγκαλιάσει πολύ θερμά τα τελευταία δύο χρόνια. Μιλάμε για περίπου 50% αύξηση στη ζήτησή τους» μας εξηγεί.

Το μακρινό 2015 ο ίδιος άρχισε να ψάχνεται επιχειρηματικά πάνω στο αντικείμενο. Ερχόμενος τότε σε επαφή με τους ιθύνοντες ενός εργοστασίου στην Κίνα, ξεκίνησε το τολμηρό εγχείρημά του. «Τα εργοστάσια κατασκευής καλουπιών για τέτοιες κούκλες βρίσκονται στην Κίνα. Ξεφυτρώνουν, μάλιστα, σαν μανιτάρια γιατί είναι περιζήτητες. Ειδικά σε χώρες της Ευρώπης πουλιούνται σαν ζεστά κουλούρια, κάτι που συνέβαινε και προ πανδημίας, προτού δηλαδή γίνουν δημοφιλείς και εδώ. Εγώ το πρώτο διάστημα δούλευα μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, ο πρώτος μου πελάτης ήταν από την Ισπανία, δεν ήταν καν Έλληνας… Πλέον διατηρώ τη δική μου έκθεση στην Ηλιούπολη» λέει ο Αλέξανδρος Μαντάς, περνώντας κατόπιν σε πιο πρακτικές για τους ενδιαφερομένους πληροφορίες: «Οι κούκλες είναι φτιαγμένες από ιατρική σιλικόνη άριστης ποιότητας και διαθέτουν μεταλλικό αρθρωτό σκελετό, που σημαίνει ότι σε κάθε κούκλα βλέπουμε κανονικά τη ραχοκοκαλιά, τις αρθρώσεις, τα δάχτυλά της, όπως τα βλέπουμε και σε μια πραγματική γυναίκα.

Επίσης μπορεί να πάρει όλες τις πόζες που επιθυμεί κάποιος, αφού είναι flexible, ενώ αγγίζει την τελειότητα ως προς την αίσθηση της επαφής με μια αληθινή γυναίκα. Οσο για τη σεξουαλική πράξη, είτε πρόκειται για διείσδυση από μπρος είτε από πίσω, η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια με την πραγματικότητα».

Δημοφιλείς ειδήσεις  Μαγιορκίνης εκτός τόπου και χρόνου!

Ποιοι είναι εκείνοι που επιλέγουν στην Ελλάδα να αποκτήσουν μια sexy doll; «Οι ηλικίες των πελατών μου, που προέρχονται απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα, ξεκινούν από 25 ετών, έχω ένα παλικάρι από τη Ρόδο, και φτάνουν μέχρι τα 70, είναι ένας παππούς από την Πεντέλη, ο οποίος επέλεξε μια κοντή κούκλα για να την κουμαντάρει εύκολα, μια και το βάρος τους γενικά μπορεί να φτάσει τα 45 κιλά. Δεν είναι όμως μόνο άντρες στο πελατολόγιό μου. Εχω και γυναίκες, που τους αρέσει να έχουν τις κούκλες στον χώρο τους. Τις μακιγιάρουν, αλλάζουν τις περούκες τους, τις ντύνουν και τις φωτογραφίζουν για το Instagram σαν να είναι το δικό τους μοντέλο μόδας. Βεβαίως υπάρχουν και ζευγάρια που τις αγοράζουν για την προσωπική τους ευχαρίστηση. Αντί να ζήσουν κάτι διαφορετικό στα ερωτικά τους με ένα τρίτο άτομο, το κάνουν με την κούκλα» αναφέρει στην «Espresso» ο αντιπρόσωπος.

Ποιες κάνουν θραύση

Στην ερώτησή μας, δε, ποιο είδος γυναίκας προτιμούν σε κούκλα οι Ελληνες, η απάντηση έρχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. «Θέλουν τις γεματούλες, αυτές που έχουν μεγάλο στήθος και εντυπωσιακά οπίσθια, το στιλ της Καρντάσιαν» μας λέει δείχνοντάς μας μια συγκεκριμένη που, όπως τονίζει, «πάει σφαίρα».

Μέσω του e-shop της εταιρίας Sexy Dolls (www.lovedoll.gr) μπορεί κάποιος να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί, βάζοντας τη δική του προσωπική πινελιά, και να παραλάβει την κούκλα του σε διακριτική συσκευασία μέσα σε 25 εργάσιμες ημέρες. «Μπορεί καθένας να επιλέξει τον σωματότυπο και το κεφάλι που επιθυμεί από τα διαφορετικά καλούπια που υπάρχουν διαθέσιμα. Στις προσαρμογές που μπορούμε να κάνουμε, οι περισσότερες εκ των οποίων μάλιστα είναι δωρεάν, συμπεριλαμβάνονται η αλλαγή στο μακιγιάζ της κούκλας, το χρώμα ματιών, η περούκα της, το να έχει βαμμένα νύχια, αλλά και άλλες, πιο προσωπικές λεπτομέρειες, για παράδειγμα οι τρίχες στο απόκρυφο σημείο της.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Eύβοια: Παλιοσίδερα το όχημα νεαρού που συναντήθηκε με... κοπάδι αγριογούρουνα!

Έπειτα υπάρχουν και κάποιες ρομποτικές λειτουργίες, για παράδειγμα η φωνή. Μπορεί να ζητήσει κανείς να του λέει κάποια πράγματα κατά την επαφή. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αισθητήρες σε κάποια σημεία, π.χ. στο στήθος ή στον κόλπο και όταν πιέζεται παραπάνω η κούκλα, να βγάζει βογγητά ευχαρίστησης.

Υπάρχει μέχρι και σύστημα μέσω του οποίου κρατά μια σταθερή θερμοκρασία το σώμα της. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα προσομοιωτή αναπνοής για να ανεβοκατεβαίνει το στήθος της, όπως επίσης και το να πάλλεται η γλώσσα της ώστε να μπορεί να τη φιλάει ο πελάτης εφόσον το επιθυμεί» μας πληροφορεί ο Αλέξανδρος Μαντάς. Οσο για τη συντήρηση που χρειάζονται οι κούκλες, η απάντηση είναι μονολεκτική: Πούδρα! «Θέλουν πουδράρισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα επειδή η σιλικόνη που βγάζουν είναι λιπαρή. Γενικότερα όμως φερόμαστε στις κούκλες όπως θα φερόμασταν σε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε άγαρμπες κινήσεις» τονίζει.

Το κόστος κάθε κούκλας σχετίζεται με την ποιότητα. «Εγώ ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των καλύτερων εταιριών στην Κίνα παρέχω τα ωραιότερα κορμιά και πρόσωπα. Το κόστος ξεκινάει συνήθως από 1.500 ευρώ και φτάνει ως τα 2.500, το πολύ 3.000 ευρώ με φουλ έξτρα παροχές. Το να πάρεις μια δεύτερη περούκα στοιχίζει 20 ευρώ, αλλά αμέσως αλλάζει όλο το πρόσωπο, το να πάρεις δεύτερο κεφάλι κοστίζει 260 ευρώ και έχεις σχεδόν μια δεύτερη κούκλα. Πολλοί το κάνουν αυτό, παίρνουν δυο και τρία κεφάλια. Μια κοντή κούκλα, γύρω στο 1,40 ύψος, μπορεί να τη βρεις και με 1.200 ευρώ, γιατί χρειάζεται λιγότερο υλικό για την κατασκευή της».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλανεύτρα αυγουστιάτικη πανσέληνος

Στο φως αυτού του φεγγαριού, όλα μοιάζουν διαφορετικά, έστω και για λίγο

Φωτιές: Συνολικά 33 συλλήψεις για εμπρησμό μέσα στις τελευταίες δυο εβδομάδες

Από τις 29 Ιουλίου μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 12 Αυγούστου, τα ανακριτικά κλιμάκια της...

Eύβοια: Παλιοσίδερα το όχημα νεαρού που συναντήθηκε με… κοπάδι αγριογούρουνα!

Ένα κοπάδι αγριογούρουνα που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, πανικόβαλε έναν νεαρό οδηγό, με αποτέλεσμα...

Φρίκη με 52χρονο στη Θεσσαλονίκη: Τον βρήκαν οι γονείς του μέσα σε λίμνη αίματος!

Στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης αποκαλύφθηκε μια τραγωδία, όταν σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού...

Πειραιάς: Αυτοκίνητο χτύπησε μηχανή και έφυγε παρατώντας αιμόφυρτο τον αναβάτη!

Στη Λεωφόρο 25ης Μαρτίου στην Παλιά Κοκκινιά στον Πειραιά σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα νωρίς...

«Φοβήθηκα, ήθελα να το διώξω» λέει η 75χρονη που πέταξε το μπαστούνι στον σκύλο που κοιμόταν

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου έκανε το βίντεο με την ηλικιωμένη στην Θεσσαλονίκη, που...

Ισπανός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό – Τον έσπασαν στο ξύλο 4 Γάλλοι στη Σαντορίνη

Σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ένας Ισπανός τουρίστας, μετά την επίθεση...

Ο Θύμιος Μπουγάς έχει πλέον το δικό του σπίτι και δεν θα τριγυρνάει στους δρόμους – «Σας ευχαριστώ» λέει συγκινημένος

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια όπου περιφερόταν άστεγος και βίωνε σκληρό bullying από...

Επικίνδυνες αθλιότητες του Σπίγκελ κατά της Ελλάδας!

Το περιοδικό Spiegel, με αφορμή τον τραγικό θάνατο της Μαρίας Α., ενός πεντάχρονου κοριτσιού από...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Πόπη Μαλλιωτάκη είναι αποφασισμένη να μην ξαναφορέσει σουτιέν

Η Πόπη Μαλλιωτάκη, διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram με...

Η πιο τολμηρη φωτογραφία του 2022: H Όλγα Σκιαδαρέση κάνει ολόγυμνη μπάνιο στη θάλασσα

O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα, έχουν αποκτήσει...

Αυτός είναι ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Ο 80χρονος πατέρας είχε πάει να «σώσει» την κόρη του

Οξύθυμος ο δράστης, δημιουργούσε φασαρίες - Ο ηλικιωμένος είχε πάει να απομακρύνει την κόρη του και το εγγόνι του

Τρίκαλα: Έξαλλος ο Δήμαρχος με τον μάγο Σανκάρα – Απαγόρευσε την παράσταση

Tον έντονο εκνευρισμό του δημάρχου Τρικκαίων προκάλεσε ο τρόπος...

Βλέπουν «κίνηση Δένδια» στο Μέγαρο Μαξίμου!

Επιστροφή στην κανονικότητα του επιτελικού κράτους, έπειτα από την...

Δύο ροτβάιλερ επιτέθηκαν σε 39χρονη στη Γαύδο!

Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε μια 39χρονη γυναίκα η οποία...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Voucher ή επίδομα