Σε τοίχο παιδικού δωματίου «καρφώθηκε» σφαίρα που έριξε αστυνομικός σε γαμήλιο γλέντι σε χωριό των Τρικάλων!

Ο 22χρονος αστυνομικός (και αδελφός της νύφης) συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς και για παράνομη οπλοχρησία

Must Read

Ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα έμεινε σήμερα το πρωί ένας νεαρός αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, μετά από καταγγελίες ότι πυροβολούσε σε γλέντι γάμου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Alpha, μια από τις σφαίρες που έριξε «καρφώθηκε» σε τοίχο γειτονικού σπιτιού και συγκεκριμένα στον τοίχο του παιδικού δωματίου! Οι γονείς των παιδιών που κοιμόταν στο δωμάτιο αναστατώθηκαν, ανησύχησαν και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Το γλέντι πριν το γάμο που είναι προγραμματισμένος για αύριο Κυριακή, είχε «φουντώσει» για τα καλά λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της νύφης και ο 22χρονος αστυνομικός -και αδελφός της νύφης- πήρε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί άσκοπα στον αέρα.

Ο νεαρός αστυνομικός προσήχθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και στη συνέχεια συνελήφθη, ενώ του αφαιρέθηκε το όπλο. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι για άσκοπους πυροβολισμούς και για παράνομη οπλοχρησία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This