Συγκλονίζει η σύζυγος του 22χρονου: «Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός»!

Δράστης και θύμα είχαν λογομαχήσει άγρια λίγη ώρα πριν το φονικό, αλλά τούς χώρισαν οι συγχωριανοί τους...

Must Read

Ένας 22χρονος, πατέρας ενός βρέφους, έπεσε νεκρός από τέσσερις σφαίρες στον Αργουλιό Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Ένας 45χρονος συγχωριανός του πήρε το όπλο του και τον πυροβόλησε στη λεκάνη, τη σπονδυλική στήλη και το χέρι, στέλνοντάς τον στον άλλο κόσμο. Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του πατέρα, του αδελφού και της αδελφής του!

Η σύζυγος του αδικοχαμένου 22χρονου, συντετριμμένη, μίλησε αποκλειστικά στο Live News, ψελλίζοντας πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας που «χτύπησε» το σπιτικό της. «Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του (σ.σ. του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες και τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια…» σημείωσε η σύζυγος του θύματος.

Σπαρακτικά, εξάλλου, είναι τα όσα έγραψε σε ανάρτησή της, λίγες ώρες μετά τη εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της: «Πού είσαι καρδιά μου;… Ακόμη δεν ήρθες… Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις… Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά;… Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον τάιζες… δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου… ο πασάς σου που έλεγες… και τον είχες δίπλα σου συνεχώς… Τώρα πού είσαι; Δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι. Σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δε σήκωνες μύγα στο σπαθί σου… επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου… τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου;… Ήσουν το στήριγμα μου…».

«Έφυγες και δεν χάρηκες καθόλου το παιδί σου… Που έλεγες πως θα είσαι δίπλα του… Έκανες τα πάντα για εκείνο… Ήσουν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου… Τι θα πω στο παιδί σου που σε περιμένει να το πάρεις αγκαλιά, να το κοιμήσεις όπως κάθε βράδυ;… Να το προσέχεις τόσο καλά… καλύτερα κι από εμένα καρδιά μου… Πού είσαι τώρα που σε ζητάμε και οι δυο; Μας άφησες ψυχή μου. Δεν προλάβαμε να χαρούμε τίποτα. Ούτε τον γάμο μας, ούτε το παιδί μας. Σ’ αγαπώ καρδιά μου και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Πάντα θα ζεις στη καρδιά μας!», έγραψε η ίδια σε άλλη της ανάρτηση.

Με μία μαντινάδα αποχαιρέτησε τον 22χρονο η αδελφή του, που τον είδε να φεύγει από τη ζωή μπροστά στα μάτια της: «…Σαν σήμερα το σπίτι μας ο χάρος το αδειάζει μα μες στο χώμα γίνηκες χρυσός που δεν σκουριάζει …αδελφέ μου».

  • Δείτε δηλώσεις συγγενή του 22χρονου:




Δείτε επίσης:

Βάφτιση πριν από την κηδεία

Σήμερα το πρωί η χαροκαμένη οικογένεια του αδικοχαμένου 22χρονου κλήθηκε να ακολουθήσει το έθιμο που ορίζει πως πριν από την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μωρού. Ενός μωρού που πήρε το όνομα του πατέρα που δεν πρόλαβε να γνωρίσει πριν καν προλάβει να «σαραντίσει».

Την ώρα που γινόταν η βάπτιση του παιδιού ο 45χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, μαζί με τον δικηγόρο του, πήγε στην αστυνομική υποδιεύθυνση ασφαλείας του Ρεθύμνου, ομολόγησε τη δολοφονία και κατέθεσε και το όπλο του φονικού.

Το φονικό έγινε έξω από το σπίτι της αδελφής του θύματος. Οι δύο άνδρες είχαν λογομαχήσει άγρια λίγη ώρα νωρίτερα, τούς χώρισαν και ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Την ώρα που ο 22χρονος περπατούσε στον δρόμο μαζί με τους συγγενείς του, ο 45χρονος πέρασε από δίπλα τους με το φορτηγάκι του, ισχυριζόμενος ότι πάει στα ζώα του. Διαπληκτίστηκαν ξανά και τότε ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, εν ψυχρώ.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν έξω από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο 22χρονος θύμιζαν, όπως ήταν φυσικό, αρχαία τραγωδία. Την ίδια ώρα, αστυνομικοί περιπολούσαν σε κάθε γωνιά του χωριού, υπό τον φόβο της βεντέτας. Μάλιστα, τα σπίτια τόσο του 22χρονου θύματος, όσο και του 45χρονου, βρίσκονται υπό ισχυρότατο αστυνομικό κλοιό, μιας και η απόσταση που τα χωρίζει, είναι ελάχιστη.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This