Κυνικός ο φονιάς: «Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα» – Ξεσπούν η χήρα και η μάνα του Κωστή

«Είχε έρθει ο αδελφός του φονιά με όπλο ενώ ήμουν έγκυος» καταγγέλλει η γυναίκα του θύματος - «Να φύγουν από το χωριό» λέει η μάνα του - Για «προμελετημένο έγκλημα« κάνει λόγο η αδερφή του 22χρονου

Must Read

Με κυνικό τρόπο ομολόγησε ο 44χρονος Μ.Ο. ότι ξεκίνησε να πυροβολεί σε βάρος του 22χρονου Κωστή Χαριτάκη, με αποτέλεσμα να κόψει το νήμα της ζωής του παλικαριού μπροστά στα μάτια των συγγενών του στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, την περασμένη Κυριακή.

«Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα, ούτε θυμάμαι πού έριξα» φέρεται να είπε ο 44χρονος στην προανακριτική απολογία του. Ο δράστης ο οποίος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cretalive.gr, ο 44χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής αλλά και τρία περιστατικά που σημειώθηκαν πριν το αποτρόπαιο έγκλημα. 

«Είμαι συγκλονισμένος γιατί μια ανθρώπινη ζωή έφυγε, είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε σε εμένα» φέρεται να ισχυρίστηκε. Ο δράστης στράφηκε κατά του θύματος λέγοντας ότι είχε δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένειά του.

O 44χρονος δράστης

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε, την Κυριακή βρισκόταν στο Αργουλιό για το μνημόσυνο του πατέρα του, μαζί με την σύζυγό και τα δυο παιδιά τους και ότι εκείνος έμεινε εκεί προκειμένου να κάνει δουλειές. Ο δράστης υποστήριξε ότι σημειώθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ του Κωστή και του αδελφού του, τον οποίο ισχυρίστηκε ότι ο 22χρονος έβρισε. Εκείνη την ώρα ο ίδιος είπε ότι συγκράτησε τον αδερφό του και του είπε «γύρευε την δουλειά σου».

Μία ώρα αργότερα, σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, επαναλήφθηκαν οι χυδαίες ύβρεις από τον 22χρονο και τότε ο αδερφός του βγήκε από το όχημα και πιάστηκε στα χέρια με τον Κωστή. Τότε ο ίδιος-σύμφωνα με την προανακριτική του απολογία- επενέβη και τους χώρισε.

Στη συνέχεια, όπως υποστήριξε, οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι προκειμένου να ηρεμήσουν, κάνοντας μάλιστα κύκλο για να αποφύγουν τους καβγάδες. Τότε περνώντας έξω από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, τον είδε να έχει σταματήσει την μητέρα του και να της λέει χυδαία λόγια. Επισημαίνει μάλιστα ότι αντιλήφθηκε τον αδελφό του θύματος να του λέει «τι σου φταίει η γυναίκα και τη βρίζεις». Σύμφωνα με τον ίδιο, αφού η μητέρα του είχε απομακρυνθεί, ο 22χρονος άρχισε να βρίζει τον ίδιο.

«Τότε σκοτείνιασαν τα μάτια μου και το μόνο που μπορώ να θυμηθώ είναι να παίρνω από το ντουλαπάκι του αμαξιού ένα παλιό όπλο που είχα για την προστασία των προβάτων μου από άγριους σκύλους και να πυροβολώ κατά του αθυρόστομου και χυδαίου υβριστή των ιερών και οσίων της οικογένειάς μου. Ούτε θυμάμαι πόσες έριξα, ούτε θυμάμαι πού έριξα, ούτε τι έκανα εγώ», φέρεται να ανέφερε δράστης και κατέληξε:  «Κάποια στιγμή ξύπνησα από το λήθαργό μου και άκουσα τον πατέρα του Χαριτάκη να καταριέται. ‘Εβαλα μπροστά το αμάξι κι έφυγα» φέρεται να είπε.

«Ήμουν έγκυος και είχε έρθει ο αδελφός του φονιά με όπλο»

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του 22χρονου Κωστή που δεν πρόλαβε να χαρεί το νεογέννητο μωρό του, είναι βυθισμένη στον πόνο και στην απόγνωση.

Η χήρα του 22χρονου, ξεσπά στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Ήταν τόσο καλός. Λεφτά να μην είχε κάποιος πήγαινε και του έδινε, ακόμα κι αν ο δικός μου δεν είχε. Και σε αυτούς είχε δώσει. Χειρουργείο έκανε ο φονιάς και τον βοήθησε. Αυτό είναι το ευχαριστώ; Που τον έβαλε στο χώμα;» είπε η σύζυγος του θύματος.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του αδικοχαμένου νέου, ανάμεσα στις δύο οικογένειες υπήρχε έντονη διαμάχη τους τελευταίους μήνες με την σύζυγο του θύματος να καταγγέλλει ότι στις αρχές Μαΐου είχε δεχθεί επίθεση στο σπίτι της: «Ήρθε ο αδελφός του φονιά με ένα πυροβόλο κι εγώ ήμουν στο μπαλκόνι έγκυος κι έριξε μια ριπή. Κάναμε μήνυση όλα έγιναν σωστά και μου λέει ο φονιάς στην Αστυνομία.. Στέλλα είδες εσύ όπλο; Κι αμέ; Έπρεπε να με ξαπλώσει για να το παραδεχτεί;» ανέφερε η σύζυγος του 22χρονου.

Οι συγγενείς του Κωστή υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχαν οικονομικές διαφορές και ότι όλα οφείλονται σε μια παρεξήγηση: «Επειδή είχε γίνει μια παρεξήγηση με τα ξαδέλφια τους, είχε πάει ο αδελφός του φονιά στο καφενείο κι ήταν ο άντρας μου και του λέει έβγα έξω και λέει  ο δικός μου ”δικός σου είναι ο χώρος;” Κι είχαμε δικαστήρια γι’ αυτά τα πράγματα» περιέγραψε η χήρα του 22χρονου.

«Να φύγουν από εδώ γιατί θα έχουμε κι άλλα»

Την ίδια ώρα η μητέρα του απαιτεί από τους συγγενείς του δράστη να φύγουν από το χωριό: «Να φύγουν από εδώ γιατί θα έχουμε κι άλλα. Πριν από 9 χρόνια είχαν πυροβολήσει τον μεγάλο μου γιο αλλά την γλίτωσε και τώρα με 3 σφαίρες τον στείλανε στον τάφο» είπε η μητέρα του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε η κηδεία του 22χρονου, ενώ στο χωριό παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.




«Προμελετημένο έγκλημα»  λέει η αδερφή του

Η Λουκία Χαριτάκη, αδελφή του θύματος είδε τον αδερφό της να πέφτει νεκρό μπροστά στα μάτια της. Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε:  «Ήμουν δίπλα του, εγώ, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου, το κοπέλι μου. Είπαν μια κουβέντα, που δεν πήγαινε γι’αυτόν. Με τον αδελφό του φονιά είχα πρόβλημα. Ζήτησε συγγνώμη και φύγανε. Τι ήθελε και γύρισε με το όπλο…»

Όλοι πίστεψαν ότι το επεισόδιο έληξε, αλλά λίγα λεπτά αργότερα δράστης και θύμα συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου. «Κατέβαινε, σταμάτησε στο σπίτι μου. Του λέει: ‘θα αναμαζώξεις τη γλώσσα του ή θα σε αναμαζώξω εγώ; Κατέβα αν είναι άνδρας’ και γυρίζει και του ‘παίζει 3’. Δεν κατέβηκαν από το αμάξι. Ήταν προμελετημένο έγκλημα».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This