Βόλος: Αλβανός υπόδικος απείλησε την εισαγγελέα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου!

«Θα σε καρυδώσω και θα σε στείλω φυλακή», είπε ο 47χρονος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία

Must Read

Τη διαταραγμένη ψυχική κατάστασή του, η οποία τον οδήγησε στη φυλακή για δύο σοβαρά ενδοοικογενειακά επεισόδια, φρόντισε να δείξει και στην εισαγγελέα της Έδρας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ένας 47χρονος Αλβανός, απειλώντας την ότι «θα την καρυδώσει και θα τη στείλει στη φυλακή»!

Το εξωφρενικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης, την ώρα που ο αλλοδαπός μεταφερόταν στη δικαστική αίθουσα στην οποία επρόκειτο να δικαστεί, καθώς καβγάδισε με την εν διαστάσει σύζυγό του και την πεθερά του, που είχαν προσέλθει ως μάρτυρες κατηγορίας.

Τη στιγμή που οδηγείτο με τη συνοδεία αστυνομικών στα κρατητήρια των δικαστηρίων, ο 47χρονος διασταυρώθηκε στον διάδρομο με την εισαγγελέα και άρχισε να την απειλεί, αφήνοντας εμβρόντητη τη δικαστική λειτουργό. Τελικά η δίκη διακόπηκε, καθώς η εισαγγελέας αποφάσισε να υποβάλει έγκληση για απειλή εναντίον του 47χρονου, αλλά και γιατί έγινε δεκτό το αίτημα να ακολουθηθεί η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης για τα ενδοοικογενειακά επεισόδια.

Είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την πεθερά του

Στις 18 Ιουνίου 2021 ο 47χρονος είχε επιτεθεί εναντίον της 56χρονης, επίσης αλβανικής καταγωγής, πεθεράς του, χτυπώντας τη στο πρόσωπο με τα χέρια του, και λίγες ημέρες αργότερα, στις 22 Ιουνίου, την είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει κραδαίνοντας ένα κουζινομάχαιρο.

Ο 47χρονος έχει βεβαρυμένο παρελθόν, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, είχε κλειστεί και σε ψυχιατρείο, από το οποίο απέδρασε! Όσο ήταν εκτός φυλακής προκαλούσε συνεχώς επεισόδια όχι μόνο στα πεθερικά, αλλά και στη σύζυγό του.

Το επεισόδιο με τις πρωτοφανείς απειλές εναντίον ενός δικαστικού έρχεται λίγες ημέρες μετά εκείνο που είχε συμβεί στις αρχές του μήνα στο Πρωτοδικείο της Κω, όπου ένας διάδικος εκσφενδόνισε πέτρα προς τους δικαστές, τραυματίζοντας τον γραμματέα του δικαστηρίου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This