Παρασκευή 18/6/2021

Δέκα Porsche «πάτησαν γκάζι» στη μάχη κατά του καρκίνου

Με εντυπωσιακές Porsche που ξεκίνησαν από το Λουξεμβούργο την περασμένη Τετάρτη γέμισε το πρωί του Σαββάτου η πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Τα 10 super cars, που έκαναν 2.000 χιλιόμετρα, μετέχουν στη διοργάνωση «Good Ride», η οποία διοργανώνεται από το Drive for Miles με τη συμμετοχή παιδιών του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ και του Porsche Club Hellas.

Η δράση αυτή διαρκεί σχεδόν μια ολόκληρη μέρα και έχει ως σκοπό την ανακούφιση, την ψυχαγωγία και την ψυχολογική ενίσχυση των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Μετά την πλατεία Αριστοτέλους, το κομβόι των Porsche έκανε μια μικρή βόλτα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών, και κατέληξε στο Διοικητήριο.

Εκεί υποδέχτηκε τους οδηγούς ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στην προσπάθεια αλλά και την πρόθεσή του να οργανωθεί ανάλογη δράση και στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησε ξενάγηση των οδηγών στο κτίριο του Διοικητηρίου, ενώ τα μέλη του Porsche Club Hellas χάρισαν στον κ. Καράογλου αναμνηστική πλακέτα. Τα 10 σπορ μοντέλα μετά τη στάση τους στη Νύμφη του Θερμαϊκού συνέχισαν το ταξίδι τους για Αθήνα, όπου χθες έλαβαν μέρος στο «Good Ride».

Μάλιστα, οι οδηγοί των πολυτελών τετράτροχων έκαναν μια βόλτα στους δρόμους της πρωτεύουσας έχοντας για συνοδηγούς τους παιδάκια του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ