Φονικό στον Μυλοπόταμο: Απολογείται ο δολοφόνος του 22χρονου

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου

Must Read

Σε λίγη ώρα αναμένεται να απολογηθεί για τη δολοφονία του συγχωριανού του, ο 44χρονος δράστης, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, στο χωριό Αργουλιό Μυλοποτάμου στην Κρήτη, πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο νεαρό άνδρα.

Η απολογία του στο δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνης θα γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος είχε καταθέσει στους αστυνομικούς, ότι το θύμα τον έβριζε με βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο τον δράστη όσο και μέλη της οικογένειας του, και μάλιστα ήρθε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου στα χέρια με τον αδελφό του.

Μάλιστα, ο δράστης δήλωσε ότι λυπάται και είναι συγκλονισμένος. Όπως είπε στους αστυνομικούς: «Λυπάμαι και είμαι συγκλονισμένος γιατί μία ανθρώπινη ζωή έφυγε και μάλιστα από τα χέρια μου. Είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε σε εμένα. Θέλω να πω όμως ότι ο μακαρίτης ήταν ένα δύσκολο άτομο και εξαιρετικά προβληματικό στη σχέση του με την ευρύτερη οικογένεια Ορφανού και ιδίως με κάποια ξαδέρφια μου».

Η σύζυγος του 22χρονου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί τους δεν θα ξαναδεί τον πατέρα του. Η σημερινή της ανάρτηση λίγες ώρες πριν από την απολογία του κατηγορούμενου έγραψε: «Μας λείπεις καρδούλα μου…αλλά δεν γυρίζεις πίσω ψυχή μου…».

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: 45χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 22χρονο συγχωριανό του – Κίνδυνος να ξεσπάσει «βεντέτα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This