Ταλαιπωρία και διακοπές κυκλοφορίας στην εθνική Αθηνών-Λαμίας έως τις 26 Οκτωβρίου

Must Read

Λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη μεσαία και αριστερή λωρίδα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση οι διακοπές θα γίνουν στο τμήμα της μεταξύ των χ/θ 20,500 και 15,000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, μέγιστου μήκους 2,5 χλμ., περιοχής Δήμων Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης και Μεταμόρφωσης, κατά το χρονικό διάστημα 1-26 Οκτωβρίου 2019, από Δευτέρα έως Σάββατο, στις 22.00 μέχρι τις 06.00 της επόμενης ημέρας.

Κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων εργασιών, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This