Τροχαίο με νεκρό και κομφούζιο στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών

Must Read

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που «βάφτηκε» με αίμα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 30/9, στο 92ο χλμ. της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, όταν δυο Ι.Χ. συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα το ένα από τα δύο αυτοκίνητα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο απολογισμός της σύγκρουσης ήταν τραγικός, με το ένα από τα άτομα που επέβαιναν στα Ι.Χ. να αφήνει επί τόπου την τελευταία του πνοή.

Παρά το γεγονός ότι οι Πυροσβέστες έφτασαν ταχύτατα στον τόπο της σύγκρουσης, ήταν ήδη αργά. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Εξαιτίας του τροχαίου, αυτή την ώρα παρατηρείται κυκλοφοριακό χάος στην εθνική οδό, με τους άντρες της τροχαίας να προσπαθούν να διευκολύνουν την κυκλοφορία.

Φωτογραφίες: korinthostv.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This