Άγριος καβγάς σε θαλαμηγό Σαουδάραβα πρίγκιπα στον Βόλο

Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα η θαλαμηγός να μείνει για περισσότερο από έναν χρόνο στο λιμάνι της πόλης

Must Read

Γλίτωσε τη φυλακή ένας 53χρονος Βολιώτης, μέλος του πληρώματος της θαλαμηγού του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ, ο οποίος είχε σπρώξει τον 69χρονο προϊστάμενό του στο σκάφος, με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί, τον Φεβρουάριο του 2019. Ο θερμόαιμος 53χρονος, που δεν παρέστη στο δικαστήριο, καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα ενώπιον του δικαστηρίου, στις 26 Φεβρουαρίου του 2019, ενώ έκανε τη βάρδια του στη μηχανή του σκάφους, διαπίστωσε ότι υπήρχε διαρροή στην αντλία της μηχανής. Οπως είπε, είχε αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα μερικές μέρες νωρίτερα στον κατηγορούμενο και του είχε ζητήσει να φέρει εξωτερικό συνεργείο για να επισκευάσει τη βλάβη. Ομως νόμιζε ότι ο 53χρονος τον είχε αγνοήσει και τότε του επιτέθηκε φραστικά λέγοντάς του ότι δεν έκανε αυτό που του είχε πει.

Ο 53χρονος φοβήθηκε ότι θα χάσει τη θέση του, καθώς ο 69χρονος θα πήγαινε στον ύπαρχο για να του αναφέρει το πρόβλημα. Ετσι, αντέδρασε έντονα σπρώχνοντας τον προϊστάμενό του. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω στο κοντρόλ της μηχανής και να υποστεί θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και αποκόλληση αμφιβληστροειδούς.

Οπως κατέθεσε ο 69χρονος, φοβήθηκε αρκετά όταν τραυματίστηκε, γι’ αυτό και πήρε άδεια από τον ύπαρχο και νοσηλεύτηκε επί τρεις ημέρες στο Νοσοκομείο Βόλου. Το αναπάντεχο γεγονός είχε ως αποτέλεσμα η πολυτελής θαλαμηγός να μείνει για περισσότερο από έναν χρόνο στο λιμάνι της πόλης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This