Χειροπέδες σε 24χρονο που επιτέθηκε και μαχαίρωσε δύο νεαρούς στο Αγρίνιο

Τούς τραυμάτισε στο λαιμό και στο χέρι

Must Read

Στο λαιμό και στο χέρι τραυμάτισε δύο 21χρονους ένας 24χρονος στο Αγρίνιο, στους οποίους φέρεται να τούς επιτέθηκε με μαχαίρι μήκους 31 εκατοστών.

Ο δράστης του επεισοδίου που σημειώθηκε ξημερώματα Σαββάτου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της διπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας. Όπως αναφέρει το agrionionews.gr, στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους τραυματίες να μεταφέρονται άμεσα στο νοσοκομείο Αγρινίου, με τον έναν να φέρει τραύματα στο λαιμό και τον άλλο στο χέρι. Κανείς εκ των δύο νεαρών, πάντως, δεν κινδύνευσε σοβαρά.

Σε βάρος του 24χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, παράβαση του νόμου για τα όπλα, καθώς και για εξύβριση και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This