«Τι ήταν αυτό που πάθαμε» – Σε σοκ η οικογένεια του 16χρονου που πνίγηκε στη λίμνη Αώου

Must Read

Θρήνο έχει σκορπίσει η τραγωδία που σημειώθηκε στη λίμνη Αώου στα Γιάννενα, όπου ένα 16χρονο αγόρι πνίγηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μια μπάλα.

Η οικογένειά του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, από χθες που εντοπίστηκε νεκρός ο έβηφος μετά από έρευνες διασωστών.

Οι γονείς του 16χρονου με καταγωγή από το χωριό Χρυσοβίτσα Μετσόβου έχουν μεταβεί στα Γιάννενα, με την θεία του παιδιού να δηλώνει ότι δεν βρίσκει λόγια να τους παρηγορήσει.

«Τι ήταν αυτό που πάθαμε… Όλοι αυτό λεμέ εδώ. Τρελαθήκαμε όλο. Δεν έχουμε καρδιά να τους πάρουμε τηλέφωνο» δήλωσε η θεία του 16χρονου μιλώντας στο newsit.

Όπως προσθέτει η ίδια: «Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, λεβεντόπαιδο. Είχε το όνομα του παππού του. Ό,τι και να πούμε δεν μπορούμε να τον φέρουμε πίσω». Σύμφωνα με όσα περιγράφει, η οικογένεια του παιδιού πληροφορήθηκε τον χαμό του το μεσημέρι της Κυριακής: «Πρώτα έλεγαν για ένα παιδί από τα Γιάννενα, μετά ανακοίνωσαν ότι το παιδί ήταν από εδώ, από την Χρυσοβίτσα. Πήγε να πιάσει την μπάλα και εκεί είχε κάτι κλαριά και ο ανιψιός μου δεν πίστευε ότι ήταν πολύ το νερό αλλά το νερό είχε 100 μέτρα βάθος» σημείωσε.




Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν το 16χρονο αγόρι να μην γνώριζε κολύμπι.

Πώς έγινε το μοιραίο

Ο 16χρονος βρισκόταν στη λίμνη Αώου στα Γιάννενα μαζί με φίλους του. Σύμφωνα με  μαρτυρίες, κάποια στιγμή η μπάλα με την  οποία έπαιζαν έπεσε στη λίμνη και ο 16χρονος βούτηξε για να την πιάσει. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι φίλοι του τον είδαν να χάνεται κάτω από το νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους φίλους του επιχείρησε να τον βοηθήσει, ωστόσο παραλίγο να πνιγεί και ο ίδιος.

Τα παιδιά ειδοποιήσαν αμέσως τις αρχές και μετά έρευνες, ο διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ βούτηξε στη λίμνη και εντόπισε τον 16χρονο νεκρό στον βυθό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This