Ραφήνα: Οι δολοφόνοι του 42χρονου Δημήτρη σχεδόν του διέλυσαν το κεφάλι!

Ιατροδικαστική έκθεση-σοκ

Must Read

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες για το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του 42χρονου Δημήτρη Κορδά, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ στη Ραφήνα από άγνωστο αριθμό δραστών, με δύο εξ αυτών να έχουν συλληφθεί και να υποστηρίζουν πως ήταν η… κακιά στιγμή.

Ωστόσο, τα ευρήματα του ιατροδικαστή τους διαψεύδουν και δείχνουν ότι τα χτυπήματά τους (σ.σ. πιθανόν και με σιδερογροθιά) σχεδόν του έσπασαν το κεφάλι!

Οι δύο συλληφθέντες

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 42χρονος είχε υποστεί, μεταξύ άλλων, πλαϊνό κάταγμα κρανίου, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

Στους δύο 24χρονους συλληφθέντες για τη δολοφονία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Την Παρασκευή θα παρουσιαστούν στο ανακριτικό γραφείο.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This