«Χείμαρρος» που… παρέσυρε τον εισηγητή της ΝΔ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ!

«Θα ενσωματώσετε τη ρήτρα μέσα στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να ασκήσουμε συλλογικές αγωγές εις βάρος της αισχροκέρδειας»

Must Read

Ξέσπασε στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης, ο οποίος «κρέμασε στα μανταλάκια» τον εισηγητή της ΝΔ στο νομοσχέδιο, που περιείχε την τροπολογία για τη ρήτρα αναπροσαρμογής, Βασίλη Βασιλειάδη.

Ο κ.Λεχουρίτης ξεμπρόστιασε όλα τα ψέματα της Κυβέρνησης, η οποία πουλάει το παραμύθι ότι ενεργεί υπέρ των καταναλωτών και με μια τοποθέτηση… ποταμό, «πήρε και σήκωσε» τον εμβρόντητο κ.Βασιλειάδη, ο οποίος νωρίτερα είχε υποστηρίξει το τραγικό, ότι με τη ρύθμιση θα απορροφηθεί το 85% των αυξήσεων στα νοικοκυριά!

«20 golden boys βρήκαν την ευκαιρία να αισχροκερδήσουν εις βάρος του ελληνικού λαού. Τι μας λέει λοιπόν; Μας λέει ότι από 1η Αυγούστου θα ανασταλεί η ρήτρα αναπροσαρμογής. Ποια θα ανασταλεί; Τίποτα δεν θα ανασταλεί. Τίποτα δεν θα ανασταλεί. Θα δημιουργήσετε ένα χάος, και στους καταναλωτές και στις εταιρείες, με αποτέλεσμα να πείτε στην πορεία “Ξέρετε κάτι, δεν υπάρχουν υπερκέρδη γιατί οι εταιρείες χάσανε”. Εάν κάθε μήνα ο καταναλωτής αλλάζει πάροχο, δεν θα μπορεί κανένας να του κόβει το ρεύμα …  Τα χρέη θα φτάσουνε εκεί που θα φτάσουνε και μετά εσείς θα λέτε “Σώσαμε τους πολίτες”. Ποιους θα σώσετε; Απλά θα ενσωματώσετε τη ρήτρα αναπροσαρμογής μέσα στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε ως κοινωνία να ασκήσουμε συλλογικές αγωγές εις βάρος της αισχροκέρδειας. Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία κρύβετε. Και να σας πω γιατί την κρύβετε και γιατί λέτε ψέματα; Διότι τα ίδια λέγατε και τον Νοέμβρη του 2021. Ότι η επιβάρυνση θα είναι 1-2 ευρώ το μήνα και πήγαμε στα χιλιάδες ευρώ το μήνα. Γνωρίζετε ότι πηγαίνουν και παίρνουν δάνεια από τις τράπεζες για να πληρώσουν τους λογαριασμούς; Γνωρίζετε ότι έχετε φέρει σε απόγνωση τον κόσμο; Γνωρίζετε ότι οι επιχειρήσεις κλείνουν γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα; Εγώ σας ρωτάω, από 1η Αυγούστου, πλήρωνα 600 ευρώ σε έναν πάροχο. Τα 400 ήταν ρήτρα αναπροσαρμογής και τα 200 ρεύμα. Τώρα τι θα πληρώσω; Ούτε εσείς δεν ξέρετε τι να μου απαντήσετε. Γιατί φέρατε μια τροπολογία, η οποία είναι στον αέρα και θα σας διαψεύσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε ο ασταμάτητος Πρόεδρος του ΙΝΚΑ.

Πανικόβλητος και με μισόλογα ο Βασίλης Βασιλειάδης είπε μετά πως «η μείωση που θα δουν οι καταναλωτές θα είναι κοντά στο 50-55% κάτω από τον λογαριασμό που είχαν πριν», αλλά μέχρι εκεί. Ούτε καν ήξερε τι θα συμβεί με τους λογαριασμούς και ούτε δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει εκτίναξη της τιμής της κιλοβατώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This