Εάν ο Τσιάρας δεν διατάξει έρευνα για τις διαρροές, οφείλει να παραιτηθεί

Θα επιβεβαιώσει τις καταγγελίες ότι ο ίδιος βρίσκεται πίσω από την παραπληροφόρηση δημοσιογράφων;

Must Read

Να διατάξει άμεσα έρευνα για τα ψευδή δημοσιεύματα που διακινήθηκαν από διάφορα μέσα, σύμφωνα με τα οποία ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλουπάκη θα παραπέμπονταν σε Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Novartis, οφείλει να ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

Σήμερα, η Ιωάννα Μάνδρου η οποία το τελευταίο διάστημα επιχειρούσε να δικαιώσει τον συκοφάντη Σάμπυ Μιωνή, στοχοποιώντας την Εισαγγελέα Ελένη Μετσοβίτου – Φλουρή, υποστήριξε ότι οι πληροφορίες αναφορικά με την υποτιθέμενη παραπομπή Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών, ήρθε από «ανώτατες δικαστικές πηγές».

Για «ανώτατες δικαστικές πηγές» μιλάει και ο Τέλλογλου

Το ίδιο υποστήριξε και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου ο οποίος αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη: «Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους συνδρομητές και τους ακροατές του Briefstory για την πληροφορία που δημοσιεύσαμε σχετικά με την παραπομπή Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis, η οποία ήταν λανθασμένη παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές» αναφέρει η ανακοίνωσή του.

Την ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως έχει δεχθεί ο ίδιος καταγγελίες από τρεις τουλάχιστον δημοσιογράφους του δικαστικού ρεπορτάζ, οι οποίοι κατονομάζουν ως πηγή της παραπληροφόρησης την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου και τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα!

Εάν ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν διατάξει άμεσα έρευνα προκειμένου να αποκαλυφθούν οι «ανώτατες δικαστικές πηγές» που τροφοδότησαν με πληροφόρηση τους δημοσιογράφους, παραβαίνοντας μάλιστα το καθήκον τους, τότε αυτό θα σημαίνει ότι επιβεβαιώνει την καταγγελία του Βαξεβάνη ότι ο ίδιος έδωσε την διαρροή!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This