Οι «Γαλάζιοι» καθορίζουν προτεραιότητες και υποψηφίους

Στο ιδρυτικό συνέδριο θα επιλεγούν ο πρόεδρος και η ονομασία του κόμματος

Must Read

Τις 100 πρώτες υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ενέκριναν οι «Γαλάζιοι», ενώ ταυτόχρονα σε δημόσια διαβούλευση τέθηκαν οι «21 πολιτικές προτεραιότητες» του κόμματος, του οποίου το όνομα θα αποφασιστεί σε εθνική συνδιάσκεψη-συνέδριο.

Εκτελεστικός γραμματέας της συσπείρωσης είναι ο πρόεδρος του κόμματος «Ελεύθερη Πατρίδα» Νίκος Βασιλειάδης και, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στην Ολομέλεια των πολιτικών συμμάχων έδωσαν το «παρών» 14 πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και πολλοί πρώην βουλευτές, κάποιοι εξ αυτών διαδικτυακά. Μεταξύ τους, τόσο ο Σάββας Τσιτουρίδης, όσο και ο Νίκος Νικολόπουλος, αλλά και ο Νίκος Καραχάλιος.

Ανταλλάχθηκαν απόψεις για το περιεχόμενο και συγκεκριμένα άρθρα του καταστατικού, καθώς και για την ιδρυτική διακήρυξη του υπό ίδρυση νέου κόμματος. Συγκεκριμένα, σε αυτήν αποφασίσθηκε ο πρόεδρος και η ονομασία του νέου κόμματος να επιλεγούν στο ιδρυτικό συνέδριο, ενώ καταγράφηκαν και αξιολογήθηκαν οι πρώτες 100 υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, οψέποτε αυτές προκηρυχθούν. «Προχωράμε δυναμικά για να πάει Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», ήταν το ομόφωνο, καταληκτικό συμπέρασμα της πανελλαδικής συνάντησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This