Τρόλαραν τους Τούρκους με σήμα των Rafale και τρελάθηκαν

Ανέβασαν πίεση οι γείτονες με την... γαλοπούλα που τρέχει να γλιτώσει!

Must Read

Αφρίζουν οι Τούρκοι με τα ελληνικά Rafale και δεν μπορούν να το κρύψουν. Κάπως έτσι, από το ότι είναι «μεταχειρισμένα» και όχι τόσο καλά, που ακούγαμε προ μηνών, έχουν φτάσει στο να καταγγέλλουν ανύπαρκτα σήματα…

Η εφημερίδα «Turkiye», που χαρακτηρίζεται από τη μανία της να κραυγάζει υπέρ της κυβέρνησης του Ταγίπ Ερντογάν, ξέσπασε κατά της χώρας μας και κατά της κοινής λογικής. Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμά της ισχυρίζεται ότι οι Έλληνες πιλότοι στα νέα μαχητικά αεροσκάφη Rafale που έχει παραλάβει η χώρα μας και τα οποία τρέμουν οι Τούρκοι έχουν ζωγραφίσει ως λογότυπο μια γαλοπούλα («turkey» στα αγγλικά) που τρέχει να γλιτώσει από ένα Rafale.

Επί του… θέματος τοποθετήθηκε και ο απόστρατος πτέραρχος -και ταυτόχρονα πανταχού παρών στα τουρκικά ΜΜΕ- Ερντογάν Καρακούς, ο οποίος με σοβαρό ύφος κατήγγειλε για ακόμα μία φορά τη χώρα μας, κάνοντας λόγο για «πρόκληση» η οποία δεν ταιριάζει σε καμία σοβαρή χώρα και προβλέποντας εκστρατεία Ελλάδας, Γαλλίας και ΝΑΤΟ κατά της Τουρκίας. Εσπευσε, μάλιστα, να πλέξει και το εγκώμιο των Τούρκων πιλότων, χαρακτηρίζοντάς τους «πέτρες».

Ελα, όμως, που το σήμα της 332 Μοίρας Παντός Καιρού είναι συγκεκριμένο, και είναι ένα γεράκι με φόντο τον χάρτη της Eλλάδας! Μάλλον κάποιος είχε καταλάβει πόσο ευαίσθητοι είναι οι Τούρκοι με τα Rafale, τους τρόλαρε και την πάτησαν όλοι μαζί, απόστρατοι και μη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This