Συνθήματα και τρικάκια από αντιεξουσιαστές στην επίσκεψη της Σακελλαροπούλου στο Πεδίον του Άρεως

Παρέμβαση υπέρ του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη

Must Read

Η ομάδα αντιεξουσιαστών «Συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη», πραγματοποίησε παρέμβαση με πανό, συνθήματα και τρικάκια στο Πεδίον του Άρεως κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπουλου, της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και άλλων, όπως η Άννα Παναγιωταρέα.

Η ομάδα ανήρτησε και σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο, ενώ σχολίασε και τον τρόπο με τον οποίο… αποχώρησε η ΠτΔ.

 

Η «Συνέλευση» αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενό της:

«Ο Γιάννης δικαιούται εδώ και μήνες την αποφυλάκισή του, καθώς πληρεί τους τυπικούς όρους, αλλά κρατείται “προληπτικά” αιχμάλωτος επειδή τα καθάρματα του κρατικο-δικαστικού συμπλέγματος κρίνουν πως “υπάρχει κίνδυνος να τελέσει νέα αδικήματα”. Θέλουν πλέον να προκληθεί ανήκεστος βλάβη στην υγεία του απεργού, με ανεπανόρθωτα προβλήματα που θα τον συνοδεύουν σ’ ολόκληρη τη ζωή του.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη. Η αστική δικαιοσύνη που αποφυλάκισε και απάλλαξε τις τελευταίες μέρες αμετανόητους δολοφόνους και βιαστές (Επ. Κορκονέας, Π. Φιλιππίδης, Αθ. Χορταριάς, Λεβέντηδες) είναι ταξική. Είναι η φωνή του κράτους και της καπιταλιστικής κοινωνίας, που τρέμουν ανθρώπους σαν τον Γιάννη, διότι στο πρόσωπό τους φέρουν την αξιοπρέπεια και την αδιαλλαξία του ανθρώπου που αγωνίζεται και κρατά πάντα ψηλά το κεφάλι».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This