Βομβαρδισμένο τοπίο το Σισμανόγλειο: Οι δράστες είχαν ντυθεί γιατροί!

Σοβαρές ζημιές από την έκρηξη

Must Read

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο από έκρηξη σε ΑΤΜ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν ντυμένοι γιατροί, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο σεκιούριτι που φρουρούσε τον χώρο που βρισκόταν το ΑΤΜ, και προκάλεσαν έκρηξη χρησιμοποιώντας μπουκάλες αερίου.

Έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Ανησυχία των Αρχών για την επίθεση στο Μαρούσι και ενδεχόμενη σύνδεση με την έκρηξη στο ΑΤΜ του Σισμανόγλειου. Φαίνεται πως η έκρηξη στο Μαρούσι, στη ΔΟΥ, δεν ήταν απλά μια συνηθισμένη επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό. Αντίθετα, για τις Αρχές, είναι ένα περιστατικό το οποίο ανησυχεί και προβληματίζει. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, έχοντας αναλάβει την έρευνα και όλες τις διαδικασίες στο σημείο. Αυτό που προκαλεί έντονο προβληματισμό, ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα πριν από την έκρηξη.

Οι εκρήξεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη ΔΟΥ Αμαρουσίου και σε ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Για το Σισμανόγλειο, η έκρηξη ήταν ισχυρή και σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα σε ΑΤΜ που βρισκόταν στην είσοδο του νοσοκομείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έσπασε η πόρτα του νοσοκομείου και τζαμαρίες αλλά και πολλές ζημιές στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο αφού από το ωστικό κύμα έπεσαν μέχρι και ψευδοροφές.

Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί το νοσοκομείο ενώ βρίσκονται κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να διαπιστώσουν αν υπάρχει σχετικός μηχανισμός, αφού δεν έχει εντοπιστεί ακόμη κάτι τέτοιο, διαφορετικά να δοθούν απαντήσεις για τον τρόπο που σημειώθηκε αυτή η έκρηξη. Διερευνάται αν έχουν χρησιμοποιήσει οι δράστες κάποιο αέριο για να προκαλέσουν την έκρηξη και γι’ αυτό δεν έχει εντοπιστεί ακόμη μηχανισμός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This