Τετάρτη 23/6/2021

«Εκεί που μας χρωστούσανε…»: Οργισμένοι και δυσαρεστημένοι από την… φιλοξενία οι μετανάστες που «μπουκάρουν» στην Ελλάδα! (video)

Ο σοφός λαός έλεγε κάποτε «εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι»! Έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ οι αλλοδαποί που παραβιάζουν τα ελληνικά σύνορα είναι οργισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και την… φιλοξενία που τους παρέχεται!

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ του γαλλικού AFP από τη Λέσβο ένας μετανάστης από άγνωστη χώρα λέει:

«Eίναι σαν φυλακή εδώ για εμάς. Δραπετεύσαμε από την χώρα μας για να γλιτώσουμε από την τρομοκρατία αλλά εδώ το βλέπετε και με τα δικά σας μάτια είναι σαν φυλακή. Κάθε μέρα χάνουμε τις έγκυες γυναίκες μας, τις μητέρες μας, τα παιδιά μας και δεν είναι αυτό που περιμέναμε».

Να σημειώσουμε ότι, οι καταυλισμοί των μεταναστών στη Λέσβο και τα νησιά πρόκειται σύντομα να αδειάσουν, καθώς στα μέτρα της «αποσυμφόρησης» οι περισσότεροι θα μετακινηθούν στην «ενδοχώρα» με τελικό στόχο την ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία.

Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, ο ελληνογενής πληθυσμός στη χώρα μας μειώθηκε σε επίπεδα πάνω από 50.000 άτομα το 2018, συνεχίζοντας μια τραγικά καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΣΤΑΤ, το 2018 καταγράφηκαν 33.857 περισσότεροι θάνατοι από τον αριθμό των γεννήσεων.

Με το ρυθμό αυτό, στο ορατό μέλλον η πλειοψηφία των εγκατεστημένων στη χώρα πολιτών θα είναι Μουσουλμάνοι με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Ελληνισμό που επιβίωσε εδώ για 3.000 χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ